Quantcast

Μετά το Snyder Cut του Justice League, τώρα ο λαός της DC απαιτεί το Ayer Cut του Suicide Squad

Δεν σταματάνε μέχρι να δικαιωθούν

THE NERDSTREAM

25 Μαΐου 2020

Καμπάνες χαρά ήχησαν τις τελευταίες μέρες στο fandom της κινηματογραφικής DC, αφού επιβεβαιώθηκε τελικά η φήμη που ήθελε το Snyder Cut του Justice League να κυκλοφορεί εν τέλει στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα του HBO, δικαιώνοντας τους fans που το επιζητούσαν διακαώς.

Και κάπως έτσι το HBO και η Warner ανακοίνωσαν τον επίσημο ερχομό του Snyder Cut, it's happening[https://luben.tv/nerdcult/cinema/197289]

Gepostet von Nerdcult am Donnerstag, 21. Mai 2020

Αλλά όχι, όταν ο λαός αρχίζει να διεκδικεί το δίκιο του μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Και τώρα, οι DC fans θέλουν επίσης κάτι ακόμα από τη Warner. Για την ακρίβεια, απαιτούν να έρθει στην επιφάνεια το director’s cut του David Ayer για το Suicide Squad, μια ακόμα ταινία DC που, εχμ, δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Έτσι, το #ReleaseTheAyerCut άρχισε να γίνεται trending και οι υπεύθυνοι δεν άργησαν να μπουν στο χορό. Αρχικά, η εταιρία τηλεπικοινωνιών AT&T (που κατέχει την Warner) χώθηκε στο παιχνίδι teaseάροντας χοντρά την πιθανότητα μιας τέτοια κυκλοφορίας:

Κι έπειτα χώθηκε στην φάση ο ίδιος ο σκηνοθέτης αφήνοντας διάφορα αινιγματικά tweets να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα:

ΟΚ, δεν ξέρουμε αν όντως θα γίνει πραγματικότητα, αλλά να σημειώσουμε ότι αυτό το “casual” και “αυθόρμητο” μάρκετινγκ στα social media έχει αρχίσει να γίνεται εντελώς δυστοπικό. Προς το παρόν, τρομάζουμε στη σκέψη να ξαναδούμε τον Joker του Jared Leto.

Best of internet