Quantcast

Justice League: Στη νέα πλατφόρμα του HBO κατευθύνεται το Snyder Cut, ο λαϊκός αγώνας δικαιώνεται

Θα πιστέψουν κι οι άπιστοι

THE NERDSTREAM

20 Μαΐου 2020

Δικαιοσύνη (ωπ) μοιάζει να αποδίδεται, φίλες και φίλοι, στην υπόθεση του Justice League αφού απ’ ό,τι φαίνεται πλησιάζει η στιγμή που τα μάτια μας θα δουν το πολυθρύλητο και χιλιοτραγουδισμένο Snyder Cut. Αυτό το μυθικό αντικείμενο που προφητεύουν εδώ και χρόνια οι fans του DCEU κατευθύνεται σιγά-σιγά προς τις οθόνες μας, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Λοιπόν, πάμε από την αρχή. Μετά τις μέτριες προς καλές επιδόσεις του Batman V. Superman, η DC συνέχισε να εμπιστεύεται στον Zack Snyder την σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας. Με αυτόν στο τιμόνι, τα γυρίσματα του Justice League ολοκληρώθηκαν το 2016. Λίγο αργότερα όμως, την άνοιξη του 2017, η Warner ανακοίνωσε με κάπως ύποπτο τρόπο ότι ο Snyder αποχώρησε από την ταινία για οικογενειακούς λόγους.

Τότε, στην καρέκλα του σκηνοθέτη έκατσε εκ των υστέρων ο Joss Whedon, γνωστός και λατρεμένος για την Buffy, το Firefly και το Avengers. Εκείνος λοιπόν ολοκλήρωσε το Justice League και του έδωσε την μορφή που κατέληξε τελικά στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν, η εκδοχή του Snyder ήταν πολύ πιο σκοτεινή από αυτήν που είδαμε, κι αυτό έκανε τους fans να θέλουν πολύ να δουν το Snyder Cut της ταινίας.

Και τώρα, μια αναφορά του DCEU Mythic μας λέει ότι το Snyder Cut δεν θα πάει στο τηλεοπτικό DC Universe όπως ακουγόταν αρχικά, αλλά στην επερχόμενη streaming πλατφόρμα HBO Max. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί 100%, αλλά δεδομένου ότι η πλατφόρμα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, αναμένουμε ότι θα έχουμε νεότερα σύντομα. Μέχρι τότε, ίδωμεν.

Best of internet