Quantcast

Είδαμε το trailer της νέας ταινίας του Will Ferrell για τη Eurovision και πραγματικά δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε

Μοιάζει με το καλύτερο και το χειρότερο πράγμα του 2020 ταυτόχρονα

THE NERDSTREAM

18 Μαΐου 2020

Αν υπήρξε ένα αληθινά σημαντικό πλήγμα στον πολιτισμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φίλες και φίλοι, αυτό δεν ήταν η ακύρωση των κινηματογραφικών φεστιβάλ όπως των Καννών. Ήταν η ακύρωση της Eurovision. Ναι, αυτό πόνεσε. Αυτό το μοναδικό μείγμα campiness, αγνής κιτς απόλαυσης, εθνικού πένθους ή εθνικού θριάμβου, πολιτικής ίντριγκας και πολιτισμικής πολιτικής είναι ένα αυθεντικά ευρωπαϊκό φαινόμενο που, ευλόγως, μαγεύει εξίσου τους εξωτερικούς παρατηρητές με την μόνιμη εξτραβαγκάντζα του.

Όλα αυτά και άλλα τόσα, λοιπόν, ενέπνευσαν τον Will Ferrell να δημιουργήσει μια κωμωδία βασισμένη στη Eurovision γιατί ναι, προφανώς, γιατί όχι. Όπως μάθαμε πρόπερσι που κυκλοφόρησε η είδηση, o Ferrell θα υπέγραφε την ταινία μαζί με τον Andrew Steele, με τον οποίο συνυπήρξαν στα 90s στο Saturday Night Live, προσπαθώντας να εξηγήσει στο άμπαλο αμερικάνικο ακροατήριο τι είναι η Eurovision.

Δύο χρόνια μετά, είμαστε επιτέλους έτοιμοι να δούμε την ταινία. Δυστυχώς, η φετινή ακύρωση της Eurovision δε μας επέτρεψε να δούμε την ταινία ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό, όπως σχεδιαζόταν αρχικά. Η επερχόμενη ταινία του Netflix έχει τον τίτλο Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga και αφηγείται την ιστορία ενός ντουέτου από την Ισλανδία που εκπροσωπεί την χώρα του στην διοργάνωση. Και το φρεσκότατο trailer, φυσικά, δεν είναι κάτι άλλο από το ίδιο το τραγούδι. Volcano Man, λοιπόν.

Δείτε παρακάτω το εξωφρενικό κλιπ κι αναμείνατε μέχρι τις 26 Ιουνιού που έρχεται στις οθόνες μας. Από εμάς είναι 12 πόντοι προκαταβολικά.

Best of internet