Quantcast

Ταινία Furiosa για το 2021 ετοιμάζει ο George Miller, αν δεν έχει γίνει όλος ο πλανήτης Mad Max μέχρι τότε

Κι ήδη μιλάει με την Anya Taylor-Joy του The Witch για τον ρόλο

THE NERDSTREAM

27 Μαρτίου 2020

Έτσι που έχουν έρθει τα πράγματα, φίλες και φίλοι, είναι πιθανό πια η ζωή μας να μετατραπεί σε κινηματογραφική ταινία. Για κακή μας τύχη όμως αυτή η ταινία κατά πάσα πιθανότητα θα μοιάζει με το Mad Max, ή τέλος πάντων κάτι άλλο εξίσου δυστοπικό. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.

Στο μεταξύ όμως, να προλάβουμε τουλάχιστον να δούμε άλλη μια ταινία στο franchise του George Miller ρε παιδί μου. Μετά το Fury Road (που παρεμπιπτόντως το βάλαμε στην κορυφή της δεκαετίας μας), υπήρξανε δικαστικά μπλεξίματα, με την προοπτική ενός sequel να απομακρύνεται σιγά σιγά από τον ορίζοντα.

Ευτυχώς όμως, την ώρα που το Hollywood τριγύρω καταρρέει, ο Miller κάνει σχέδια για το μέλλον για τη νέα ταινία Mad Max. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η ταινία με την Furiosa έχει μπει και πάλι μπροστά. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης σκοπεύει να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2021, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει συναντηθεί ήδη (μέσω τηλεδιάσκεψης φυσικά) με την Anya Taylor-Joy του The Witch.

Προφανώς δεδομένης της κατάστασης θα αργήσουμε πολύ να δούμε αποτελέσματα, αφού τα πάντα θα κινηθούν σε αργούς ρυθμούς από εδώ και πέρα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως πρόκειται για πολύ καλά νέα.

Best of internet