Quantcast

Έρχεται από τη Disney η ταινία του Peter Jackson για τους Beatles

Πού είχε χαθεί αυτή η ψυχούλα;

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2020

Σας φαινόταν κι εσάς ότι γενικά είχε χαθεί ο Peter Jackson στην μετά-Tolkien εποχή; Από μια μεριά, ναι. Πράγματι, μετά το τελευταίο Hobbit το 2014 (κλείνοντας μια τριλογία που παραξεχειλώθηκε) εμφανίστηκε ξανά το 2018 με το ντοκιμαντέρ They Shall Not Grow Old, ενώ ήταν και παραγωγός στην πολλά υποσχόμενη φόλα Mortal Engines. Και τώρα, απ’ ό,τι φαίνεται είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του.

Όχι, δεν θα εμπλακεί στο επερχόμενο τηλεοπτικό Lord of the Rings (παρόλο που αυτοπροτάθηκε να βοηθήσει), αλλά θα ετοιμάσει ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ για τους Beatles. Πρόκειται για την ταινία με τίτλο The Beatles: Get Back, η οποία θα περιέχει κάμποσο υλικό από την πορεία του συγκροτήματος που προβάλλεται για πρώτη φορά στην οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, τα δικαιώματα διανομής της ταινίας αγοράστηκαν από τη Disney, κι έτσι η αυτοκρατορία του Μίκι Μάους θα κυκλοφορήσει την ταινία στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Από εκεί κι έπειτα, θα πρέπει να περιμένουμε για νεότερη ανακοίνωση όσον αφορά την Ευρώπη.

Παράλληλα με το νέο υλικό που συναρμολόγησε ο Peter Jackson, η ταινία θα περιλαμβάνει και μια αποκατάσταση του ντοκιμαντέρ Let It Be από το 1970, το οποίο δεν ήταν πια διαθέσιμο στην αγορά από την δεκαετία του ’80 κι έπειτα. ΟΚ, καθόλου άσχημα γενικά, το περιμένουμε και ρωτάμε: πώς και δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιο μεγάλο biopic των Beatles; Έτσι κι αλλιώς, το είδος είναι στα πάνω του μετά το Bohemian Rhapsody και το Rocket Man.

Best of internet