Quantcast

Καπάκια μετά το The Lighthouse ο Robert Eggers ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, ένα μεσαιωνικό έπος με βίκινγκ

Ξανά με τον γίγαντα Willem Dafoe να πρωταγωνιστεί

THE NERDSTREAM

3 Μαρτίου 2020

Δαρμένο από τον αέρα και την θάλασσα, στοιχειωμένο από τον H.P. Lovecraft και σνομπαρισμένο από τα Όσκαρ, το The Lighthouse κατάφερε να θριαμβεύσει στις καρδιές μας – κι αυτό άλλωστε είναι που μετράει περισσότερο. Και τώρα, ο σκηνοθέτης του, Robert Eggers (δημιουργός επίσης του The VVitch), ετοιμάζει ήδη για την επόμενη ταινία του.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας, Jarin Blaschke (κι η μόνη υποψηφιότητα του The Lighthouse στα Όσκαρ), αποκάλυψε πως εκείνος κι ο Eggers πρόκειται να συνεργαστούν ξανά κι ήδη ετοιμάζονται για την επόμενη ταινία τους. Το πρότζεκτ λοιπόν έχει το όνομα The Northman και θα αφηγείται μια επική ιστορία εκδίκησης που θα διαδραματίζεται στην Ισλανδία του 10ου αιώνα μ.Χ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ταινία θα κλείνει την άτυπη τριλογία των προηγούμενων δύο και θα έχει ξανά τον μεγάλο Willem Dafoe στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του θα είναι η Anya Taylor-Joy του The VVitch, ενώ το καστ θα συμπληρώνουν η Nicole Kidman και οι Alexander και Bill Skarsgard. Τέλος, το σενάριο έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Eggers, από κοινού με τον Ισλανδό ποιητή και συγγραφέα Sjon, συχνότατο συνεργάτη της Bjork.

Αυτά προς το παρόν. Καυλώσατε; Ακριβώς, κι εμείς. Για την ιστορία, έχουμε να δούμε καλή βίκινγκ ταινία από το Valhalla Rising του Nicolas Winding Refn.

Best of internet