Quantcast

Cocaine Hippos: Επιτέλους, κάποιος φτιάχνει ταινία για τους ιπποπόταμους του Pablo Escobar

Ναι, το Netflix προφανώς

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2020

Αν σας φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι παραγωγές που σχετίζονται με την ζωή του γκάνγκστα Pablo Escobar, όχι, δεν είναι ιδέα σας. Το 2015 το Netflix ξεκίνησε την τηλεοπτική σειρά Narcos, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε στους κινηματογράφος το Loving Pablo με τον Javier Bardem στον ομώνυμο ρόλο. Τώρα, όμως, έρχεται επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε. Όχι, όχι, δεν εννοούμε αυτό:

Εννοούμε το Cocaine Hippos, μια επερχόμενη κωμωδία του Netflix που καταπιάνεται με τα ζώα που περιείχε ο προσωπικός ζωολογικός κήπος του Pablo Escobar. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Πίσω στα 80s, όταν ο Escobar έκανε ανενόχλητος τα μεγάλα κουμάντα, ήθελε να φτιάξει έναν προσωπικό ζωολογικό κήπο στην έπαυλή του. Έτσι, μάζεψε καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, ελέφαντες, ιπποπόταμους, τα γνωστά ρε παιδί μου.

Όταν ο Βασιλιάς της Σκόνης έφυγε από τη ζωή, η Κολομβιανή κυβέρνηση πήρε τα ζώα από εκεί και τα μετέφερε σε κατάλληλους χώρους. Εκτός από τους ιπποπόταμους. Εκείνοι για κάποιον λόγο παρέμειναν εκεί και έφτιαξαν μια μικρή και όμορφη κοινότητα στην Κολομβία. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, λοιπόν, η ταινία θα ακολουθεί την περιπέτεια μιας παρέας που ψάχνει τον χαμένο θησαυρό του Escobar κι έρχεται αντιμέτωπη με τους φονικούς ιπποπόταμους του.

Λοιπόν, ναι, προφανώς ψηνόμαστε φουλ. Κατά τ’ άλλα, τσεκάρετε αυτό το βίντεο για την τρελή ιστορία με τους ιπποπόταμους του Escobar:

Best of internet