Quantcast

Οι πρώτες εικόνες από τον Batman του Robert Pattinson μας προετοιμάζουν για τον Πιο Σκοτεινό Ιππότη έβερ

ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ

THE NERDSTREAM

14 Φεβρουαρίου 2020

Λοιπόν, τα έχουμε πει, αλλά θα τα ξαναπούμε. Όχι απλά εγκρίνουμε το γεγονός ότι ο Robert Pattinson θα είναι ο επόμενος Batman, αλλά προβλέπουμε επίσης ότι η ταινία του Matt Reeves (που μας έδωσε τα τελευταία Planet of the Apes) θα είναι πολύ καλή. Έτσι κι αλλιώς, τα πράγματα πάνε καλά για την DC τελευταία: το Joker έκανε πανικό, το Birds of Prey ήταν διασκεδαστικό, το Wonder Woman 1984 αναμένεται καλό.

Κι ενώ μέχρι τώρα είχαμε κάποιες πρώτες φώτο από τα γυρίσματα της ταινίας, τώρα έχουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες από τον Robert Pattinson ως Batman. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δημοσίευσε ένα camera test όπου βλέπουμε την στολή του Σκοτεινού Ιππότη με κόκκινο φως και με τη μουσική του Michael Giacchino. Τσεκάρετε φάση:

Ναι, φαίνεται γαμάτο. Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε ότι η ταινία θα περιλαμβάνει ένα τρελό καστ που περιέχει επίσης Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis και Colin Farrell. Και μιας και πρόσφατα τους είδαμε μαζί στο υπέροχο The Lighthouse όπου δώσανε ρέστα μαζί, πλέον προτείνουμε ανοιχτά τον Willem Dafoe για Joker αυτού του Batman. Είναι έτοιμος ο μαν:

Best of internet