Quantcast

Το trailer του A Quiet Place 2 υπόσχεται περίπου τα αντίθετα απ’ όσα αγαπήσαμε στην πρώτη ταινία

ΗΣΥΧΑ ΡΕ

THE NERDSTREAM

2 Ιανουαρίου 2020

Πάντως που είσαι έτοιμος να συγχαρείς το Hollywood για το ότι παίρνει και κανένα καλό ρίσκο πού και πού, εκείνο πάντα βρίσκει τρόπο να σου την φέρει. Μέσα στην σύγχρονη άνοιξη του horror σινεμά, το 2018 μας έδωσε το A Quiet Place, μια πανέμορφη και πρωτότυπη ιδέα που υλοποίησε ωραιότατα ο John Krasinski.

Κι ενώ η ταινία στο παρατσάκ γλίτωσε να κολλήσει σε ένα προϋπάρχον franchise, τελικά κατέληξε να γίνει η αρχή ενός νέου. Ναι, πλέον υπάρχει A Quiet Place Cinematic Universe, απ’ ό,τι φαίνεται – προφανώς γιατί η επιτυχία του Saw και του Conjuring είναι δύσκολο να αγνοηθεί.

Μετά από ένα μεγάλο μπέρδεμα όσον αφορά το ποιος θα κάνει τι, λοιπόν, το A Quiet Place 2 ετοιμάζεται σιγά σιγά να βγει στις αίθουσες, όντας μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2020. Σε αντίθεση με την ιδιαίτερη και απροσδόκητη ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας βέβαια, εδώ φαίνεται να έχουμε μια κλασική περίπτωση sequel-ίτιδας όπου όλα μοιάζουν μεγαλύτερα, εντονότερα, φαντασμαγορικότερα.

Σε κάθε περίπτωση, δείτε το ολοκαίνουριο πρώτο επίσημο trailer και κρίνετε μόνοι σας:

Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε περισσότερα από την επόμενη ταινία των δύο σεναριογράφων της πρώτης ταινίας (οι οποίοι παρεμπιπτόντως αρνήθηκαν την πρόταση της Disney να αναλάβουν ένα Star Wars), δηλαδή το επερχόμενο The Boogeyman του Stephen King.

Best of internet