Quantcast

Ψαρώστε μαζί μας βλέποντας το νέο trailer του live-action Mulan

Καλό φαίνεται αυτό

THE NERDSTREAM

6 Δεκεμβρίου 2019

Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η νέα φουρνιά live-action remakes της Disney είναι σκατά. Το Beauty and the Beast δεν ήταν καλό. Το The Lion King δεν ήταν καλό. Το Aladdin δεν ήταν καλό, κι ήταν αστείο που το έφτιαξε ο Guy Ritchie. Το Dumbo δεν ήταν καλό, κι ήταν κρίμα που το έφτιαξε ο Tim Burton.

Φυσικά, δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ως προς το γιατί η Disney το κάνει ασταμάτητα πλέον. Βγάζει κάνα δισεκατομμύριο στο ψιλοχαλαρό και εξοικειώνει μια νέα γενιά παιδιών με τους ίδιους χαρακτήρες που ανακυκλώνει εδώ και τόσες δεκαετίες. Win-win κατάσταση.

Αν φαίνεται να υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτήν την διαδικασία, αυτή πιθανώς να αποδειχτεί το νέο Mulan. Ναι μεν είναι κι αυτό ένα live-action remake για τα νοσταλγικά παιδιά του ’90, αλλά τουλάχιστον μοιάζει να πρόκειται για ένα πιο ουσιαστικό remake απ’ ό,τι μια σκηνή-προς-σκηνή κόπια. Επίσης, έχει αυτήν την αίσθηση των επικών ασιατικών ταινιών δράσης/εποχής που είχαμε λατρέψει τόσο πολύ εκεί στις αρχές του 2000.

Μερικούς μήνες μετά το πρώτο teaser λοιπόν, τώρα έχουμε επιτέλους το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της ταινίας που σκάει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2020. Δείτε εδώ και μόνοι σας:

Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, η κυκλοφορία της ταινίας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να επιστρέψει η σως σετσουάν για την οποία έχουμε αγωνιστεί όλοι μας, αλλά κυρίως το Rick and Morty.

Best of internet