Quantcast

Έφτασε το πρώτο trailer Black Widow, της δεύτερης solo γυναικείας ταινίας του Marvel Cinematic Universe

Καλό φαίνεται

THE NERDSTREAM

3 Δεκεμβρίου 2019

Μετά από 23 ολόκληρες ταινίες με μαντραχαλαίους, φίλες και φίλοι, έφτασε η ώρα για την δεύτερη solo γυναικεία ταινία του Marvel Cinematic Universe. Για την ιστορία, το σύμπαν της DC είχε ξεκινήσει πρώτο σε αυτόν τον τομέα, αφού μας έχει δώσει μια φουλ ικανοποιητική ταινία Wonder Woman (ετοιμάζοντας το sequel αυτή τη στιγμή) και σύντομα θα έχουμε και μια solo ταινία Harley Quinn.

Όσον αφορά το MCU, όμως, μιλάμε φυσικά για το επερχόμενο Black Widow, στο οποίο βέβαια θα πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson στον ρόλο της κατασκόπου Natasha Romanoff. Με βάση τα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής, προφανώς η ταινία θα διαδραματίζεται στο παρελθόν (αφού ο χαρακτήρας μας τέλεψε στο Endgame) και θα είναι μια σκοτεινή κατασκοπική περιπέτεια από την προηγούμενη ζωή της Black Widow πριν πάει στην SHIELD.

Κι ενώ ακόμα απομένει αρκετός καιρός μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας την 1η Μαΐου 2020, χτες η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer. Τσεκάρετε:

Προς το παρόν, πάντως, φροντίστε να απολαύσετε την Scarlett Johansson σε μια πολύ διαφορετική ταινία, το Marriage Story, το οποίο παίζει αυτήν τη στιγμή στις κινηματογραφικές αίθουσες, γιατί είναι ταινιάρα.

Best of internet