Quantcast

Το νέο trailer του Star Wars: The Rise of Skywalker έχει μέσα το καλύτερο πράγμα των prequels, με διαφορά

Και δεν είναι καν άνθρωπος

THE NERDSTREAM

29 Νοεμβρίου 2019

Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα. Το Star Wars γενικά είναι ωραίο πράγμα. Βασικά, στις καλύτερες στιγμές του, είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Δεύτερον, τα prequels είναι σκατοταινίες. Μπορεί για την δική μας γενιά να ήταν η πρώτη κινηματογραφική εμπειρία Star Wars και να μας θάμπωσαν τότε, αλλά δεν στέκονται ως ταινίες, μπάζουν από παντού. Έχουν, βέβαια, και κάποιες εκλάμψεις μεγαλείου.

Λοιπόν, η μεγαλύτερη έκλαμψη μεγαλείου στα prequels είναι με διαφορά εκείνη η σκηνή με το τρίο μάχης ανάμεσα στον Qui-Gon Jinn, τον Obi-Wan Kenobi και Darth Maul (που τον ξαναείδαμε στο Clone Wars και το Solo). Έχει υπέροχη χορογραφία, έχει συναισθηματική ένταση, έχει δύο εκπληκτικούς ηθοποιούς, έχει έναν φαντασμαγορικό κακό. Κυρίως, όμως, έχει ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά themes όλων των εποχών. Το γαμημένο Duel of the Fates. Θυμηθείτε και τραγουδήστε κι εσείς ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥ ΡΟΥ:

Καθώς λοιπόν περιμένουμε σύντομα το Rise of Skywalker που θα ολοκληρώσει τη νέα τριλογία, κι ενώ απολαμβάνουμε φουλ το Mandalorian, χτες έσκασε το νέο trailer της ταινίας με τη μορφή ενός σύντομου τηλεοπτικού σποτ όπου μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το ίδιο το Duel of the Fates που συνοδεύει τα στιγμιότυπα της μάχης ανάμεσα σε Kylo και Rey. Είμαστε hyped όσο δεν πάει, ραντεβού στις 19 Δεκεμβρίου. Τσεκάρετε:

 

Best of internet