Quantcast

Reboot του Superman σκέφτεται ο J.J. Abrams, κι έχει έναν συγκεκριμένο ηθοποιό στο μυαλό του

Μαζί με μια τζούρα από Green Lantern

THE NERDSTREAM

27 Νοεμβρίου 2019

Τι λέγαμε νωρίτερα; Λέγαμε ότι η DC κατάφερε να διασχίσει την άβυσσο της κατάρρευσης και φαίνεται να μπαίνει σε καλό δρόμο πλέον, εστιάζοντας περισσότερο σε αυτοτελείς ιστορίες με δυνατούς συντελεστές παρά σε ένα ενιαίο, γιγάντιο, κινηματογραφικό σύμπαν τύπου Marvel Cinematic Universe. Ωραία; Ωραία.

Και τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι υπάρχει ένας συνήθης ύποπτος για κινηματογραφικά reboot, ο J.J. Abrams (που έχει αναλάβει Star Trek και Star Wars στο πρόσφατο παρελθόν), ο οποίος ψήνεται να ανανεώσει την υπερηρωική φιλμογραφία της DC. Τώρα που τελειώνει με το Rise of Skywalker τον ερχόμενο μήνα, το ρεπορτάζ του Variety μας λέει ότι ο σκηνοθέτης και παραγωγός γλυκοκοιτάει reboot για το Superman και το Green Lantern. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά.

Όσον αφορά τον Superman, μπορεί κανείς να μην έχει καταλάβει πλήρως αν ο Henry Cavill όντως εγκατέλειψε οριστικά κι αμετάκλητα τον ρόλο, αλλά οι φήμες λένε ότι ο Abrams έχει υπογράψει ήδη μια προκαταρκτική συμφωνία με την Warner προκειμένου να επεξεργαστεί ένα reboot του ήρωα. Και σα να μην έφτανε αυτό, το ίδιο ρεπορτάζ μας λέει ότι έχουν γίνει συναντήσεις και με τον λατρεμένο Michael B. Jordan (του The Wire, του Black Panther και του Creed) σχετικά με τον ρόλο, πράγμα που ακούγεται αρκούντως γαργαλιστικό.

Στο δεύτερο μέτωπο, κατά πάσα πιθανότητα έχετε προσπαθήσει να ξεχάσετε την τελευταία απόπειρα της DC για έναν κινηματογραφικό Green Lantern (με τον Ryan Reynolds να το έχει μετανιώσει περισσότερο απ’ όλους). Επειδή όμως ο χαρακτήρας σίγουρα αξίζει μια αξιοπρεπή κινηματογραφική μεταφορά, είναι κι αυτός στην λίστα με τα πιθανά reboots που συζητιούνται μεταξύ Abrams και Warner.

Μπορεί λοιπόν ακόμα να μην έχει επιβεβαιωθεί κάτι από αυτά, αλλά αν μη τι άλλο τα νέα μοιάζουν χαρμόσυνα. Για να προλάβουμε τους ρατσιστ- εεε τους δύσπιστους δηλαδή, έχει υπάρξει προφανώς ξανά μαύρος Superman. Όχι μόνο στα κόμιξ της DC, αλλά και στο σινεμά. Περίπου:

Best of internet