Quantcast

Το καστ του νέου Batman αρχίζει να ξεφεύγει, προσθέτοντας Colin Farrell και Andy Serkis

Ούτε σε ταινία Tarantino τέτοια φάση

THE NERDSTREAM

6 Νοεμβρίου 2019

Πραγματικά, τι φάση με το νέο Batman. Πέρσι ασχολούμασταν με το καστ του Once Upon a Time in Hollywood που μεγάλωνε επικίνδυνε. Φέτος με το καστ του νέου Wes Anderson που επίσης θα είναι επικό. Τώρα πήρε σειρά κι η επερχόμενη ταινία της DC.

H επερχόμενη solo ταινία του Matt Reeves που μας έδωσε τα τελευταία Planet of the Apes (που ήταν πολύ καλά) βρήκε τον Batman της στο πρόσωπο του Robert Pattinson, κάτι που εγκρίνουμε φουλ δεδομένου ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε τρελό σερί καλών ρόλων τα τελευταία χρόνια. Έπειτα, η Zoe Kravitz καπάρωσε τον ρόλο της Catwoman, πράγμα επίσης καλό. Τέλος, μπορεί η πιθανότητα Jonah Hill στον ρόλο του κακού να αποδείχτηκε φιδιά, αλλά την θέση του πήρε ένας υπέροχος Paul Dano που ανυπομονούμε να δούμε ως Riddler. Και την περασμένη βδομάδα είχαμε τον Jeffrey Wright να γίνεται Commissioner Gordon.

Και τώρα έρχονται δύο νέα ρεπορτάζ να μας πούνε ότι η ταινία βρήκε τους επόμενους ηθοποιούς της. Πρώτον, λέγεται ότι ο Andy Serkis θα παίζει τον ρόλο του Alfred, πιστό μπάτλερ του Bruce Wayne. Δεύτερον, ο Colin Farrell ετοιμάζεται να γίνει ο Penguin, δηλαδή ο κακός που απέρριψε ο Hill. Τρελή κατάσταση γενικά.

Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε ότι η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.

Best of internet