Quantcast

H Cardi B ετοιμάζεται να προσθέσει γενναίες δόσεις swag στην καγκουριά του επόμενου Fast and Furious

Μιας κι η υποκριτική της καριέρα ξεκίνησε φέτος με το Hustlers

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2019

Αν κάτι δεν σκοπεύει να τελειώσει ποτέ, φίλες και φίλοι, αυτό φαίνεται να είναι το franchise του Fast and Furious. Η ατελείωτη σειρά ταινιών που έκαναν την αμαξοκαύλικη καγκουριά πιο επικερδή από ποτέ είχε πριν δυο χρόνια την 7η ταινία της, ενώ φέτος επέστρεψε στις οθόνες με το spin-off Hobbes & Shaw. Και φυσικά, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ήδη έχει ξεκινήσει να ψήνεται το Fast and Furious 9.

Κι ενώ το franchise δεν έχει πια τα δυνατά χαρτιά των Dwayne Johnson και Jason Statham, χτες ο Vin Diesel έσπευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε από εκεί το επόμενο μεγάλο όνομα που σκάει μύτη στην ταινία. Και ναι, είναι η αν μη τι άλλο πληθωρική rapper Cardi B:

Για την ιστορία, η Cardi B έκανε φέτος το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με το Hustlers, όπου υποδύεται μια από τις strippers που πετσόκοψαν τίμια τους χαρτογιακάδες της Wall Street. Εκεί η εμφάνισή της είναι μικρή, αλλά γενικά στάθηκε μια χαρά οπότε είναι λογικό να συνεχίσει την μακρά παράδοση των pop μουσικών που το παίρνουν υπερβολικά πάνω τους και συχνά γίνονται ρόμπα στο σινεμά.

Όπως και να ‘χει, εμείς στηρίζουμε γιατί η Cardi B ανήκει στους ανθρώπους που εξηγούν την φάση ως έχει:

Cardi B GIF - Find & Share on GIPHY

Best of internet