Quantcast

Υπάρχει έτοιμο Edge of Tomorrow 2, αλλά περιμένουν τον Tom Cruise να τελειώσει τις ταρζανιές με το Mission Impossible

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΜΛΚ TOM CRUISE

THE NERDSTREAM

17 Οκτωβρίου 2019

Πίσω στο 2014, εκείνη την μακρινή και αθώα εποχή, κυκλοφόρησε μια action/sci-fi ταινία με τον τίτλο Edge of Tomorrow. Ή μήπως Live Die Repeat. Κανείς δεν είναι 100% σίγουρος πια. Όπως και να ‘χει, ήταν μια υπερτίμια ταινία από το πουθενά και, παρά τα μεγάλα ονόματα των Tom Cruise και Emily Blunt, δεν κατάφερε να τα πάει καλά στο box office. Κρίμα, γιατί είναι μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης της δεκαετίας, μένοντας μόνο για λίγο έξω από το top-10 μας:

TOP 10 Action Movies

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες action movies της τελευταίας δεκαετίας επειδή είναι δίκαιο και επειδή να πάτε να δείτε το καινούριο Mission Impossible.

Gepostet von Nerdcult am Mittwoch, 5. September 2018

Παρά στην σχετική αποτυχία στα ταμεία λοιπόν, εδώ και αρκετά χρόνια ακούμε για ένα πιθανό sequel της ταινίας με σκηνοθέτη ξανά τον Doug Liman, ο οποίος κατά τ’ άλλα μας έχει δώσει ταινίες τόσο τρομερά διαφορετικές μεταξύ τους όσο το Swingers και το Bourne Identity. Κι ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε σε τι φάση βρίσκεται το sequel, τώρα ο Liman έκανε ένα update σχετικά με το πώς έχουν τα πράγματα.

Μιλώντας με το ComicBookMovie, ο Liman είπε ότι το σενάριο είναι ήδη έτοιμο εδώ και καιρό, αλλά περιμένουν τον Tom Cruise να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του προς τα επόμενα Mission Impossible. Για την ακρίβεια, αν όντως τα επόμενα δύο γυριστούν back-to-back μέσα στο 2020, όπως ακούγεται, τότε το sequel του Edge of Tomorrow θα μπορεί να αρχίσει την παραγωγή του το 2021.

Με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο Cruise δεν θα σπάσει το κεφάλι του σε κάποιο από τα τρελά, τρελά κασκαντεριλίκια που κάνει:

Best of internet