Quantcast

Την ώρα που το Joker σπάει ταμεία, ο Joaquin Phoenix δηλώνει ψημένος για sequel

Κάτι που ήδη είχε εκφράσει κι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2019

Γενικά, θα τολμούσαμε να πούμε ότι το Joker έχει πάει καλά. Και δεν θέλουμε να βγάζουμε γρήγορα και βιαστικά συμπεράσματα, αλλά γενικά ο κόσμος θα συνεχίσει να σας ζαλίζει τα αρχίδια συζητάει για την ταινία του Todd Phillips και του Joaquin Phoenix για αρκετό καιρό ακόμα.

Στις ΗΠΑ, ας πούμε, η ταινία μάζεψε 96,2 εκ. δολάρια κι έφτασε εύκολα στο νο. 1 του box-office, κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ οκτωβριάτικου ανοίγματος στην ιστορία του αμερικάνικου σινεμά. Αυτό μπορεί να μην είναι και κανένα τεράστιο νούμερο για superhero ταινία, αλλά είναι πολύ μεγάλο νούμερο για μια R-rated ταινία σαν το Joker. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το 4ο μεγαλύτερο R-rated άνοιγμα ever, μετά τα Deadpool, Deadpool 2 και It.

Στην Ελλάδα πάντως το Joker τα πήγε απίστευτα καλά, προσελκύοντας 158.243 θεατές στις αίθουσες μέσα σε 5 μέρες, νούμερο τρομερά εντυπωσιακό που μας προετοιμάζει για συνολικό αριθμό εισιτηρίων γύρω στο μισό εκατομμύριο (κι εκεί είναι που θα κοντραριστεί με το επίσης φετινό Endgame).

Προφανώς, αυτή η μεγάλη επιτυχία έχει ανοίξει φουλ την όρεξη της Warner και της DC για sequel. Ούτως ή άλλως, ο σκηνοθέτης του Joker έλεγε πως είναι ψημένος να συνεχίσει πριν ακόμα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Βενετία. Και τώρα, μιλώντας στην εκπομπή Popcorn with Peter Travers, ο μεγάλος πρωταγωνιστής Phoenix δήλωσε πως είναι και εκείνος ανοιχτός στο να επιστρέψει ξανά στον ρόλο του Arthur Fleck. Συγκεκριμένα, είπε ότι οι δυνατότητες του χαρακτήρα είναι πάρα πολλές, οπότε είναι κάτι που θα τον ενδιέφερε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Best of internet