Quantcast

Είναι επίσημο, έχουμε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Irishman του Scorsese στις ελληνικές αίθουσες

Με πολύ καλά νέα επίσης για το Marriage Story που λατρέψαμε στη Βενετία

THE NERDSTREAM

13 Σεπτεμβρίου 2019

Τόσο καιρό το περιμέναμε, κι επιτέλους έχουμε στα χέρια μας ημερομηνίες. Το ουλτρα-γκανγκστερικό The Irishman, το επερχόμενο έπος του Martin Scorsese για το Netflix, είναι έτοιμο να κατευθυνθεί επιτέλους προς τις κινηματογραφικές αίθουσες, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε πέρσι η streaming πλατφόρμα με τη διανομή του Roma.

Κι ενώ το μανούριασμα μεταξύ Netflix και αιθουσών μας ανησύχησε λιγάκι το προηγούμενο διάστημα, τελικά το πράμα είχε αίσιο τέλος, με το την πλατφόρμα να ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Irishman. Στην Ελλάδα, λοιπόν, θα το δούμε σε περιορισμένη διανομή στις 21 Νοεμβρίου. Και περιορισμένη διανομή λογικά σημαίνει ότι θα παίξει για δύο βδομάδες, όπως είχε ακουστεί ούτως ή άλλως εδώ και καιρό.

Κατά τ’ άλλα, τα νέα είναι πάρα πολύ καλά για μια ακόμα ταινία, συγκεκριμένα για το Marriage Story του Noah Baumbach που είδαμε και αγαπήσαμε στο φετινό φεστιβάλ της Βενετίας, το οποίο θα βγει στις ντόπιες αίθουσες μια βδομάδα μετά, στις 28 Νοεμβρίου. Παράλληλα, στις 12 Δεκεμβρίου θα δούμε και το επίσης netflix-ικό Two Popes του  Fernando Meirelles.

Ευχάριστα τα νέα γενικά, και στο μεταξύ περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει κάτι παρόμοιο και με τις άλλες δύο μεγάλες ταινίες του Netflix που είδαμε στη Βενετία, δηλαδή το The Laundromat του Steven Soderbergh και το The King του David Michod.

Best of internet