Quantcast

Wesley Snipes και Eddie Murphy μαζί στο Coming to America 2, ευτυχισμένο το 1994

Ναι, μιλάμε για το Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΖΑΜΟΥΝΤΑ 2

THE NERDSTREAM

9 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, αν ήσουν παιδί που μεγάλωσε με την τηλεόραση στα 90s, τότε η συνεργασία ενός Wesley Snipes κι ενός Eddie Murphy θα μπορούσε να προκαλέσει μέγα οργασμό. Ο ένας έπαιζε στο Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς, στο Δάσκαλος για Κλάματα και στο Ο Γιατρός Τρελάθηκε. Ο άλλος έπαιζε στο Οι Λευκοί δε μπορούν να πηδήξουν, στο Demolition Man και το Blade. Καταλαβαίνετε, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Μπορεί λοιπόν τα τελευταία χρόνια να έχουνε χαθεί κι οι δύο σε γενικές γραμμές (με τον Snipes να έχει και δικαστικά/φορολογικά μπλεξίματα), αλλά τώρα επιστρέφουν εν μέσω της νοσταλγομανίας του Χόλιγουντ για να αναβιώσουν το Coming to America, δηλαδή τον Πρίγκηπα της Ζαμούντα.

Ακριβώς, η κλασική κωμωδία του John Landis από το 1988 επιστρέφει ξανά, με τον Murphy να επαναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και τον Snipes να συμμετέχει κι αυτός σε ρόλο ενός Αφρικανού στρατηγού. Την σκηνοθεσία της ταινίας θα την αναλάβει ο Craig Brewer του Hustle and Flow. Κι όλα αυτά θα έρθουν στη μεγάλη οθόνη το Δεκέμβριο του 2020.

ΟΚ, αυτό θα είναι σίγουρα σκατά, αλλά τουλάχιστον Snipes και Murphy θα εμφανιστούνε επίσης μαζί στο επερχόμενο blaxploitation βιογραφικό φιλμ Dolemite is My Name όπου επίσης θα παίζουν οι Chris Rock, Craig Robinson και Keegan-Michael Key. Σίγουρα πολύ καλύτερο.

Best of internet