Quantcast

Θέλουν να κάνουν τον Deadpool PG-13, κλείνουν μαζί και τον τάφο τους

Ναι, προφανώς και φταίει η Disney

THE NERDSTREAM

8 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, ψυχραιμία, ηρεμία, αναπνοές, ξεκινάμε: όπως γνωρίζετε πολύ καλά, ο Deadpool δεν αποτελεί αυτό που θα λέγαμε χαρακτήρα για όλη την οικογένεια. Σημαίνει αυτό ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που απευθύνεται σε ενήλικες; Λολ, ούτε καν. Σημαίνει όμως ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που απευθύνεται στα βαθύτερα σκοτεινά ένστικτα βλάσφημης κωλοπαιδαριώδους ανωριμότητας που ακόμα κουβαλάμε μέσα μας; Σίγουρα ναι, και γι’ αυτό τον αγαπάμε κιόλας.

Ως γνωστόν, οι πρώτες δύο ταινίες Deadpool λατρεύτηκαν αμφότερες γιατί αφενός δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε τέτοιο πράγμα στο σινεμά κι αφετέρου γιατί, ΟΚ, ήταν γαμημένα αστείες (η πρώτη περισσότερο, προφανώς). Τώρα, όμως, που η Disney εξαγόρασε την Fox κι αναμένεται να δημιουργηθεί μια έντονα αναμπουμπούλα με το πώς θα ενσωματωθούν οι X-Men χαρακτήρες στο Marvel Cinematic Universe, ο Deadpool βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ως ο μόνος Rated R χαρακτήρας σε ένα εντελώς PG-13 σύμπαν.

Αυτήν την βδομάδα, λοιπόν, ο σκηνοθέτης του Deadpool 2, David Leitch, μίλησε στο Yahoo Movies UK και αναφέρθηκε ρητά στην πιθανότητα να μετατραπεί σε PG-13 χαρακτήρα ο Deadpool, αφήνοντας βέβαια να εννοηθεί ότι αυτή είναι η γραμμή της Disney. Συγκεκριμένα, είπε:

“Είναι Rated R και αυτός δεν είναι απαραίτητα o δρόμος που ακολουθεί το MCU, αλλά δεν χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε Rated R κι η Disney δεν χρειάζεται να κάνει οπωσδήποτε PG-13 ταινίες. Νομίζω ότι θα βρούμε μια μέση λύση.”

Με λίγα λόγια, το πράγμα παίζεται ακόμα, οπότε θα έχουμε πολλά, πολλά σχετικά νέα το επόμενο διάστημα.

Best of internet