Quantcast

Έρχεται prequel του Hunger Games για τους δέκα ανθρώπους που ενδιαφέρονται ακόμα

Πράγμα που σημαίνει ότι έρχεται και ταινία σύντομα, γιατί ξέρετε πώς πάνε αυτά

THE NERDSTREAM

18 Ιουνίου 2019

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα είχαμε κατακλυσμούς από reboots, remakes, sequels, prequels και spinoffs για πράγματα που κατά γενική ομολογία ενδιέφεραν το κοινό, που τα αγαπούσε ο λαός, που ενδιέφεραν την ανθρωπότητα. Γιατί όμως να περιοριστείς σε κάτι τέτοιο, στις νέες σειρές Lord of the Rings και Game of Thrones για παράδειγμα, όταν μπορείς να κάνεις κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν; Και ναι, αναφερόμαστε στην συνέχιση του Hunger Games.

Σύμφωνα με τη χτεσινή είδηση-βόμβα των New York Times, η συγγραφέας Suzanne Collins δουλεύει αυτόν τον καιρό πάνω σε ένα prequel για την πετυχημένη τριλογία της που οδήγησε στην αντίστοιχη κινηματογραφική τετραλογία με τη Jennifer Lawrence να ταλαιπωρείται επί της οθόνης για τέσσερα συναπτά έτη από το 2012 μέχρι το 2015. Όχι πως ήταν απαίσιες οι ταινίες, έχουμε δει χειρότερα πράγματα, αλλά σίγουρα όχι τόσο καλές ώστε να δικαιολογείται συνέχεια.

Συγκεκριμένα, το νέο βιβλίο prequel θα τοποθετείται 64 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας κι η συγγραφέας το παρουσίασε κάπως έτσι:

Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, η εταιρία παραγωγής Lionsgate ανακοίνωσε ήδη πως θα ετοιμαστεί αντίστοιχη ταινία prequel που θα βγει μετά την κυκλοφορία του βιβλίου στην αγορά το Μάιο του 2020.

Best of internet