Quantcast

Έρχεται John Wick 4 το 2021, γιατί όταν μιλάμε για John Wick τότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

ΝΑΙ ΓΤΧ

THE NERDSTREAM

22 Μαΐου 2019

Για να το θέσουμε ευπρεπώς, αναγνώστες κι αναγνώστριες αυτού εδώ του ιστότοπου, το John Wick 3 τα γάμησε όλα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο γεγονός ότι ήταν μια ανυπέρβλητα απολαυστική ταινία δράσης, αλλά και στο γεγονός ότι μέσα σε μία μόλις βδομάδα προβολών μάζεψε κιόλας 100 εκ. δολάρια, όντας η πρώτη ταινία που εκθρόνισε το Avengers: Endgame από την κορυφή του box office.

Για την ιστορία, προκειμένου να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας, το πρώτο John Wick έβγαλε συνολικά 90 εκ. δολάρια, ενώ το John Wick 2 έφτασε τα 172 εκ. δολάρια συνολικά. Όπως καταλαβαίνετε, μ’ αυτόν τον ρυθμό που έχει η νέα ταινία του Chad Stahelski όχι μόνο θα ξεπεράσει την προηγούμενη αλλά θα αποτελέσει και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Κι έτσι, η παραγωγή του franchise δεν έχασε χρόνο προκειμένου να αποκαλύψει πως ετοιμάζεται (προφανώς) και τέταρτη ταινία. Για την ακρίβεια, ανακοίνωσε μ’ αυτόν τον λιτό τρόπο πως το John Wick 4 θα φτάσει στις οθόνες μας σε δύο χρόνια ακριβώς, στις 21 Μαΐου 2021:

Κατά τ’ άλλα, θυμίζουμε πως το franchise μας χρωστάει και μια τηλεοπτική σειρά, η οποία έχει ανακοινωθεί ήδη από πέρσι αλλά ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένες εξελίξεις σ’ αυτό το μέτωπο.

Best of internet