Quantcast

Ναι, ΠΡΟΦΑΝΩΣ κι ο Nicolas Cage θα δέρνει εξωγήινους με ζίου ζίτσου στην επόμενη ταινία του

Υπήρχε καμιά αμφιβολία;

THE NERDSTREAM

20 Μαρτίου 2019

Το έχουμε ξαναπεί: ο Nicolas Cage ασκεί μια μορφή τέχνης που είναι μοναδική, που είναι δικιά του, που δεν την κατέχει κανένας άλλος ηθοποιός στον κόσμο. Φυσικά, για να λάμψει αυτή η μορφή τέχνης, χρειάζεται και ταινίες που να την απελευθερώνουν από δημιουργούς που να μπορούν να τον χειριστούν. Πέρσι, για παράδειγμα, είχαμε μια αριστουργηματική ερμηνεία στο Mandy κι επίσης δύο πολύ δυνατές συμμετοχές στα Mom and Dad και Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Τώρα, λοιπόν, ο Cage ετοιμάζεται να συμμετέχει σε μια καλτίλα που θέλει να τερματίσει όλες τις καλτίλες. Πρόκειται για την ταινία με τον λιτό τίτλο Jiu Jitsu, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ κι αφηγείται την ιστορία ενός αρχαίου τάγματος μαχητών ζίου ζίτσου που κάθε 6 χρόνια παίζουνε μάπες με τους εξωγήινους που θέλουν να κάνουν ντου στον πλανήτη μας. Και ναι, σαφώς, ο Cage θα είναι ένας από τους σκληρούς καριόληδες που θα αναλάβουν αυτήν την σκληρή δουλειά.

Στην σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Dimitri Logothetis, ο ελληνοαμερικάνος μετρ της καλτίλας που έχει στο βιογραφικό του τα Kickboxer: Vengeance και Kickboxer: Retaliation. Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγή του Jiu Jitsu και πότε θα φτάσει στις αίθουσες, αλλά κάτι μας λέει πως πρόκειται για το ανίερο sci-fi και martial arts μείγμα που είχαμε ανάγκη χωρίς να το ξέρουμε.

Κατά τ’ άλλα, ο Cage ετοιμάζει ωραία πραματάκια, όπως μια ταινία H.P. Lovecraft αλλά και μια animated εκδοχή του Superman για τους Teen Titans.

Best of internet