Quantcast

O Bill Murray κι η Sofia Coppola φτιάχνουν ξανά ταινία μαζί, 16 χρόνια μετά το Lost in Translation

Και μόνο που το θυμηθήκαμε μας έσκασαν τα φήλινγκς

THE NERDSTREAM

16 Ιανουαρίου 2019

Ήταν καταπληκτική ταινία το Lost in Translation, κι όποιος ή όποια ήταν στην κατάλληλη ηλικία για να το δει στην κατάλληλη ηλικία (δηλαδή από εφηβεία και πάνω) πίσω στο 2003, τότε υπάρχει πιθανότητα να δακρύζει και μόνο που θυμάται το εφήμερο love story των Bill Murray και Scarlett Johansson στην δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της Sofia Coppola, η οποία πήρε κι ένα Όσκαρ για το σενάριό της.

Από τότε έχουν περάσει 16 χρόνια, και τώρα ήρθε ξανά η ώρα για τον Murray να βρεθεί μπροστά στην κάμερα με την Coppola πίσω από αυτήν. Η νέα τους ταινία, λοιπόν, θα ονομάζεται On the Rocks και θα αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής μητέρας που επανασυνδέεται με τον playboy-σαλιάρη πατέρα της στην Νέα Υόρκη. Συμπρωταγωνιστής του Murray στην ταινία θα είναι η Rashida Jones, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δυο τους μετά το Lost in Translation, αφού πρόπερσι ήδη είχαν συνεργαστεί στο A Very Murray Christmas του Netflix, το οποίο, ΟΚ, δεν το λες και κανονική ταινία. Κατά τ’ άλλα, η Coppola τελευταία φορά έσκασε μύτη με το The Beguiled του 2017, το οποίο μας είχε φανεί ωραιότατο, ενώ αυτήν την φορά την παραγωγή της ταινίας αναλαμβάνει η αγαπημένη μας Α24, από κοινού με την Apple.

 

Best of internet