Quantcast

Το 8χρονο πιτσιρίκι του Florida Project σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία, κάνοντάς μας να νιώσουμε άσχημα για τη ζωή μας

Τις ευχές μας στην Brooklynn Prince

THE NERDSTREAM

4 Ιανουαρίου 2019

Συνήθως, για να λέμε την αλήθεια, τα πιτσιρίκια έχουν την μοναδική ικανότητα να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα υπέροχη ταινία. Υπάρχουν, όμως, ευτυχώς κι εκείνες οι φορές (και δεν είναι καθόλου λίγες) που τα παιδιά-πρωταγωνιστές μπορούν να σηκώσουν μια ταινία στις πλάτες τους και να την οδηγήσουν στην αποθέωση. Ε, μια τέτοια περίπτωση ήταν και το The Florida Project, δηλαδή η αγαπημένη μας ταινία για το 2017.

Η Brooklynn Prince, λοιπόν, η 8χρονή πρωταγωνίστρια της ταινίας, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην μικρή έως τώρα ζωή της. Να γίνει σκηνοθέτρια. Ναι, αναφερόμαστε σ’ εκείνη την απόφαση που έχει κολλήσει εδώ και μια πενταετία ο 30χρονος φίλος σας προκειμένου να φτιάξει μια μικρού μήκους. Η μικρή και αξιαγάπητη Brooklynn, για να μην τα πολυλογούμε, ανακοίνωσε χτες ότι ξεκινάει να γυρίζει την πρώτη της ταινία, με τίτλο Colours:

Σ’ όλο αυτό, μέντοράς της είναι ο λατρεμένος Sean Baker, δημιουργός του Florida Project (αλλά και του επίσης υπέροχου Tangerine μεταξύ άλλων), ενώ κατά τ’ άλλα το πιτσιρίκι ετοιμάζεται να παίξει σε μια ευρεία ποικιλία πραγμάτων, όπως το τηλεοπτικό Magic Hour, το κινηματογραφικό The Turning και, δυστυχώς, το Angry Birds 2. Τουλάχιστον, όμως, τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από εμάς, εσάς και σχεδόν οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο ξέρετε.

Best of internet