Quantcast

To καστ της νέας ταινίας του Wes Anderson κοντράρει στα ίσια αυτό της επόμενης του Tarantino

Αλλά στο πιο συμμετρικό και τακτοποιημένο

THE NERDSTREAM

4 Δεκεμβρίου 2018

Μερικές ταινίες είναι σαν να υπάρχουν απλά και μόνο για να μαζέψουν όσους περισσότερους αγαπημένους ηθοποιούς μπορούν, αφού είναι τέτοιες που σχεδόν κανένας τους δεν μπορεί να πει όχι – ειδικά όταν προέρχονται από έναν δημιουργό που οι ηθοποιοί λίγο πολύ τον κυνηγάνε για να παίξουν στις ταινίες του. Ας πούμε, η επερχόμενη νέα ταινία του Quentin Tarantino έχει μέσα της παναγιάς τα μάτια, αλλά σε Tarantino εκδοχή: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Margot Robbie, Tim Roth, Dakota Fanning, Kurt Russell και Michael Madsen, μεταξύ άλλων.

Ε, ο Wes Anderson είπε να κάνει σχεδόν το ίδιο, αλλά στην δική του εκδοχή. Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης-έμβλημα του ανεξάρτητου συμμετρικού σινεμά ετοιμάζει νέα ταινία, ούτε έναν χρόνο μετά το φετινό Isle of Dogs (που σχεδόν το ξεχάσαμε από τότε), με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν στην Γαλλία το 2019, μιας και ο τίτλος της θα είναι The French Dispatch. Ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά για την ταινία, αλλά ξέρουμε ότι θα περιστρέφεται γύρω από Αμερικάνους δημοσιογράφους στο Παρίσι.

Στο μεταξύ, όμως, το εντυπωσιακό είναι το πόσο πολύ και εξαίρετο κόσμο έχει μαζέψει ο Anderson για την ταινία. Κρατηθείτε. Αρχικά, ο Anderson επιστράτευσε τους παλιούς του γνώριμους Bill Murray (ε ναι), Tilda Swinton (που φέτος λατρέψαμε στο Suspiria) και Frances McDormand (που φέτος λατρέψαμε στο Three Billboards). Ωραία ως εδώ. Χτες, λοιπόν, ανακοινώθηκαν μερικά ονόματα ακόμα. Πρώτον, ο Benicio del Toro που φέτος έχει μια πολύ καλή χρονιά με τα Sicario 2 και Escape At Dannemora. Δεύτερον, ο Timothee Chalamet που μετά το Call Me By Your Name έχει γίνει ακραία περιζήτητος. Και τρίτον, ο Jeffrey Wright που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό Westworld.

Και σα να μην έφταναν αυτοί, οι φήμες λένε ότι σε συζητήσεις βρίσκονται επίσης ο Brad Pitt, η Natalie Portman κι η Lea Seydoux. Καθόλου άσχημα κ. Anderson, καθόλου άσχημα.

Best of internet