Quantcast

Όλος ο εκφραστικός πλούτος της φιλμογραφίας του Ryan Gosling μέσα από 10 φωτογραφίες

Σήμερα που έχει γενέθλια ο γλυκούλης

ΟΚ, εντάξει, τον συμπαθούμε τον Ryan Gosling, γιατί φαίνεται γλυκύτατος άνθρωπος. Αλλά, κακά τα ψέματα, το συναισθηματικό κι εκφραστικό του range μοιάζει να είναι αντίστοιχο του γραφείου απ’ το οποίο σας γράφουμε αυτές τις γραμμές. Κι όχι, δεν εννοούμε το γραφείο σαν σύνολο ανθρώπων που εργάζονται στον ίδιο χώρο. Εννοούμε το γραφείο σαν έπιπλο. Ένα ξύλινο, καφέ, παραλληλόγραμμο έπιπλο, με 4 (συνήθως) πόδια.

Κάποιες φορές, ας το παραδεχτούμε, αυτή η ανέκφραστη ποιότητα που έχουν οι ερμηνείες του Ryan Gosling λειτουργεί μια χαρά – αρκεί να εξυπηρετεί το σενάριο και την ατμόσφαιρα της ταινίας. Για παράδειγμα, στο Drive ήταν ένας ανώνυμος οδηγός που δεν έλεγε λέξη. Μια χαρά. Στο Blade Runner 2049, από την άλλη, ήταν ένα ανδροειδές. Ακόμα καλύτερα. Άλλες φορές, όμως, καθίσταται αρκετά εύκολο να εστιάσεις για 2 ώρες στο πόσο στέκεται ακίνητος και ανέκφραστος μπροστά στην κάμερα.

Κι επειδή εμάς μας μαγνητίζει αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο του Ryan Gosling να κάθεται έτσι εκεί, επιτρέψτε μας να σας πάρουμε από το χέρι για μια συναρπαστική περιήγηση στην φιλμογραφία του, σήμερα που ο αγαπητός ηθοποιός κλείνει τα 38 του χρόνια. Προσοχή, θα ακολουθήσουν δυνατές συγκινήσεις.

Συνεπαρμένος από έρωτα στο The Notebook

Δοσμένος στο πάθος στο Half Nelson

Διψασμένος για ζωή στο Blue Valentine

Εθισμένος στην αδρεναλίνη στο Drive

Βουτηγμένος στην ίντριγκα στο The Ides of March

Ταγμένος στην ακολασία στο Only God Forgives

Στρατιώτης της εξαλλοσύνης στο The Nice Guys

Κυνηγός του ονείρου στο La La Land

Γητευτής της ανθρωπιάς στο Blade Runner 2049

Πιονέρος του διαστήματος στο First Man

Best of internet