Quantcast

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι πιο τρύπιος από ποτέ στο πρώτο trailer για το The Beach Bum

Έξι ολόκληρα χρόνια μετά το Spring Breakers, o Χάρμονι Κορίν για να σώσει την ψυχή μας

THE NERDSTREAM

10 Σεπτεμβρίου 2018

Αν υπάρχει μια ταινία που μάλλον πρόκειται να σπάσει τα ρεκόρ κλασιματικού κινηματογράφου, τότε μάλλον αυτή θα είναι το The Beach Bum. Ναι, έχουμε δει πολλά κλασμένα διαμάντια στο σινεμά, από τους Cheech & Chong των 70s μέχρι τις ταινίες του Κέβιν Σμιθ, κι από το Friday μέχρι τις κωμωδίες των Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντμπεργκ. Το Beach Bum, όμως, φέρνει μαζί του τρεις μεγάλου μαιτρ του είδους: τον Χάρμονι Κορίν, τον Μάθιου ΜακΚόναχι και τον Snoop Dogg.

Ήδη περιμέναμε πώς και πώς την επόμενη ταινία του Κορίν. Ο άρχοντας του αμερικάνικου καλτ εδώ και δύο δεκαετίες (απ’ όταν έγραψε το σενάριο του κλασικού πια Kids μέχρι το βασανιστικά σάπιο Trash Humpers, μερικές εξαιρετικές στάσεις στο ενδιάμεσο) εμφανίστηκε τελευταία φορά με το εξαιρετικό Spring Breakers του 2012, κι έκτοτε δεν βλέπαμε την ώρα να τον χαρούμε και πάλι στη μεγάλη οθόνη.

Το Beach Bum λοιπόν, η ιστορία ενός ακραίου παρταλάνθρωπου με το όνομα Moondog (και με τον ΜακΚόναχι να πίνει ερήμην το αληθινό σκατό κατά τα γυρίσματα της ταινίας), απέκτησε το πρώτο του trailer, με το υπέροχο καστ της ταινίας να περιλαμβάνει επίσης τους Αϊλα Φίσερ, Ζακ Εφρον, Τζόνα Χιλ και Μάρτιν Λόρενς.

Δείτε το εδώ:

Best of internet