Quantcast

Ο Τζάρμους ετοιμάζει ζόμπι ταινία με Μπιλ Μάρεϊ και Σελένα Γκόμεζ, γιατί είναι ο Τζάρμους

Με τα βαμπίρ ξεμπέρδεψε πρόσφατα ούτως ή άλλως

THE NERDSTREAM

13 Ιουλίου 2018

Σβάρνα μοιάζει να έχει πάρει τα κινηματογραφικά τέρατα ο αγαπητός Τζιμ Τζάρμους, ο οποίος ως γνωστόν είναι κάτι σαν μεσσίας για το ελληνικό κινηματογραφόφιλο κοινό. Πρώτα έκανε μια δυνατή βουτιά στο genre σινεμά με το υπέροχο Only Lovers Left Alive του 2013, και τώρα απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζεται να βουτήξει στον κόσμο των ζόμπι – κάτι το οποίο, γιατί όχι, καλωσορίζουμε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Film Stage, ο Τζάρμους ήδη γυρίζει την ταινία με τίτλο The Dead Don’t Die στη Νέα Υόρκη. Το πιο εντυπωσιακό, βέβαια, είναι το καστ. Περιλαμβάνει, κρατηθείτε, τους Μπιλ Μάρεϊ, Σελένα Γκόμεζ, Άνταμ Ντράιβερ και Κλόι Σεβινί. Ω ναι. Ο Τζάρμους δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα για το πρότζεκτ, αλλά το είχε αναφέρει ήδη ο Μπιλ Μάρεϊ στο παρελθόν, λέγοντας ότι θα παίξει σε μια ταινία του Τζάρμους με ζόμπι που θα είναι πολύ αστεία.

Παράλληλα, χτες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, όπου ο Μάρεϊ μοιάζει να παίζει έναν μπάτσο κι η Γκόμεζ μοιάζει να έχει δεχτεί αυτοπροσώπως μια επίθεση από ζόμπι. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα ιδιαίτερα συγκεκριμένο για την πλοκή της ταινίας ή για το πότε ενδέχεται να ολοκληρωθεί, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι που ανυπομονούμε να δούμε.

Best of internet