Quantcast

To Netflix φέρνει όλη τη συλλογή των Monty Python και συζητάει με τους Βρετανούς για νέο υλικό

Μέσα του Απρίλη όλη η συλλογή των Βρετανών κωμικών προσγειώνεται στις οθόνες μας

THE NERDSTREAM

24 Μαρτίου 2018

Νέτφλιξ τρελέ πάρε την παέ, αγαπητοί φίλοι, μιας και η κολοσσιαία πλατφόρμα αποφάσισε όχι μόνο να αγοράσει τα δικαιώματα για τα έργα των αγαπημένων Monty Python, αλλά παράλληλα σκέφτεται και να παραγγείλει νέο original υλικό από μέλη της αγαπημένης Βρετανικής ομάδας.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix θα συπμεριλαμβάνονται όλα τα αξιοσημείωτα έργα των Monty Pythons, τόσο από κινηματογραφικά, όσο και από τηλεοπτικά τους έργα. περιλαμβάνει όλα τα αξιοσημείωτα έργα του Monty Pythons, τόσο για την ταινία όσο και για την τηλεόραση. Σύντομα, λοιπόν, στην αρχική σας σελίδα στο Netflix θα σας εμφανιστούν τα “Monty Python and the Holy Grail”, “Monty Python’s Life of Brian”, “Monty Python’s Flying Circus”, “Monty Python Conquers America”, “Monty Python’s Almost the Truth”, “The Meaning of Monty Python”, “Monty Python’s Best Bits (mostly)” και “Monty Python Live (mostly): One Down, Five To Go”.

Η συλλογή των Python φθάνει στο Netflix του Καναδά και του Ηνωμένου Βασίλειου, αλλά και σε άλλες χώρες που ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχουν διευκρινιστεί, στις 15 Απριλίου. Οι συνδρομητές Netflix στις ΗΠΑ θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο, αλλά μέσα στο 2018 η Βρετανική αυτή συλλογή θα είναι διαθέσιμη και εκεί.

Ελπίζουμε στις 15 Απριλίου να μπορούμε και στην Ελλάδα να bingάρουμε Monty Pythons. Πάντως μια ενδιαφέρουσα πληροφορία λέει ότι το Netflix σκέφτεται να δημιουργήσει νέο πρωτότυπο περιεχόμενο κωμωδίας με μέλη των Monty Python. Ποια μέλη θα συμμετάσχουν σε αυτές τις εκπομπές ή ακριβώς ποια μορφή θα έπαιρναν είναι ασαφή προς το παρόν, αλλά η επικέντρωση της Netflix στις stand-up και ανιμέησον κωμωδίες συνεχίζει να αυξάνεται τελευταία, οπότε δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση το Netflix να θελήσει λίγο τέτοιο περιεχόμενο από τους απόλυτους θρύλους της Βρετανικής κωμωδίας.

Best of internet