Quantcast

To Deadpool θα αποκτήσει το δικό του X-Men-οειδές spin-off με συμμετοχή του αθυρόστομου ήρωα

Δεν ξέρουμε τι θα περιλαμβάνει η νέα ταινία, αλλά φανταζόμαστε ότι θα περιέχει τόνους αίματος και βρώμικου χιούμορ

THE NERDSTREAM

22 Φεβρουαρίου 2018

Το franchise του Deadpool έχει δώσει ήδη πολύ πράγμα φέτος στους οπαδούς του, αλλά από ότι φαίνεται, έχει ακόμη περισσότερο. Εκτός από το Deadpool 2 που κυκλοφορεί σε λίγους μήνες, το franchise θα επεκταθεί και με ένα ακόμη spin off που εκτός από τον Ryan Reynolds στο ρόλο του γνωστού χιουμορίστα μισθοφόρου, θα περιλαμβάνει και τον Josh Brolin στο ρόλο του Cable, τον οποίο και θα δούμε στο Deadpool 2.

Σύμφωνα με το Production Weekly, η ταινία πρόκειται να ξεκινήσει να γυρίζεται τον Οκτώβριο αυτής της χρονιάς. Οι πρωταγωνιστές της θα είναι η Χ-Force, μια ομάδα μεταλλαγμένων ηρώων στα πρότυπα των X-Men αλλά στο πιο Deadpool-ικό: πιο βίαιοι, πιο αντιήρωες και ελπίζουμε πιο αστείοι, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν εμφανιστεί ήδη και στο σύμπαν των X-Men.

Εκτός από τους δύο που αναφέρθηκαν, οι Stefan Kapicic και Zazie Beetz αναμένεται να βρεθούν ξανά στο πετσί του Colossus και της Domino αντίστοιχα, μιας και είναι ήδη κλεισμένοι για το Deadpool 2 που θα δούμε αργότερα. Ο δε Ryan Reynolds θα βρεθεί και στη θέση του παραγωγού εκτός από το ρόλο του Deadpool, ενώ ο σκηνοθέτης θα είναι ο σεναριογράφος του Deadpool2 Drew Goddard, ο οποίος έγινε γνωστός από το (εξαιρετικό) Cabin In The Woods του 2012, το οποίο ήταν και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Η Χ-Force εμφανίζεται για λίγο μέσα σε ένα αεροπλάνο στο trailer του Deadpool 2. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το τι θα γίνει ούτε στο Deadpool 2, ούτε στο spin-οff αλλά το πιο πιθανό είναι να περιέχει γενναίες ποσότητες αίματος και βρώμικου χιούμορ.

Δείτε το τελευταίο trailer:

To Deadpool 2 θα σκάσει μύτη στα σινεμά στις 16 Μαΐου.

 

 

 

Best of internet