Quantcast

Black Panther: Kυκλοφόρησε το trailer της νέας superhero ταινίας της Marvel

Το trailer της ταινίας υπόσχεται ψαρωτικές σκηνές δράσης και ένα πλούσιο καστ

THE NERDSTREAM

16 Οκτωβρίου 2017

O Black Panther μπορεί να μην είναι ο γνωστότερος ήρωας της Marvel, έχει όμως δικαίωμα να αποκτήσει κι αυτός τη δική του ταινία. Στο εντυπωσιακό trailer του Black Panther, ο Chadwick Boseman στο ρόλο του πρόσφατα εστεμμένου βασιλιά T’Challa, ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την πατρίδα του Γουακάντα (μια φανταστική, φουτουριστική χώρα της Αφρικής) από τους εχθρούς που την απειλούν.

Όπως κάθε superhero ταινία που σέβεται τον εαυτό της, το trailer του Black Panther μας δείχνει πως η ταινία θα περιέχει σκηνές έντονης δράσης, μεταξύ άλλων και μια μάχη στην οροφή αυτοκινήτων, αλλά και μερικές σεκάνς πιο ήσυχες. Βλέπουμε επίσης και μερικά γνωστά πρόσωπα, όπως το χαρακτήρα του Martin Freeman που εμφανίστηκε και στο Captain America: Civil War, μερικά καινούρια, όπως την Angela Bassett στο ρόλο της μητέρας του T’Challa, Ramonda και λίγες λεπτομέρειες ακόμη για τον εχθρό της ταινίας, που είναι ο μυστηριώδης χαρακτήρας Erik Killmonger (στο ρόλο του ο Michael B. Jordan).

Τη σκηνοθεσία του Black Panther έκανε ο Ryan Coogler του πολύ καλού Creed και συμπρωταγωνιστές του Boseman θα είναι μεταξύ άλλων οι Lupita Nyong’o, Forest Whitaker, Danai Gurira και Andy Serkis. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 16 Φεβρουαρίου του 2018.

 

Best of internet