Quantcast

Νέο Spider-Man κόμικ μαζί με τον γιο του φτιάχνει ο J.J. Abrams, γίνεται ο πιο κουλ μπαμπάς του κόσμου

Ντάξει βοηθάει να είσαι κι εκατομμυριούχος βέβαια

THE NERDSTREAM

20 Ιουνίου 2019

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πολυάσχολος, αυτός είναι ο J.J. Abrams. Έχει κάνει Star Trek, Star Wars, Mission: Impossible, Cloverfield, Lost, Alias Fringe, τα πάντα, κώλο δεν βάζει κάτω ο μαν. Είναι όμως ο τύπος που θα αμελήσει τα παιδιά του δημιουργώντας τους ψυχολογικά τραύματα κι αφήνοντας τα ανίκανα να αγαπήσουν για όλη την υπόλοιπη ζωή τους; Όχι, ο J.J. Abrams δεν είναι αυτός ο τύπος.

Για την ακρίβεια, ο σκηνοθέτης και παραγωγός μόλις έβαλε υποψηφιότητα για το βραβείο κουλ μπαμπά της δεκαετίας ανακοινώνοντας πως ετοιμάζει ένα κόμικ Spider-Man μαζί με τον πιτσιρικά γιο του, Henry. Η Marvel θα έχει άαααλλη μια σειρά κόμιξ με τον άνθρωπο-αράχνη, λοιπόν, η οποία θα ονομάζεται απλώς Spider-Man κι η οποία θα εισάγει έναν νέο κακό με το όνομα Cadaverous.

Πέρα από τους πατέρα και γιο Abrams, το κόμικ θα έχει σχέδιο της Sara Pichelli, ενώ το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους έχει φτιάξει ο Olivier Coipel:

Όπως καταλαβαίνεται, το 2019 θα έχει πολύ Spider-Man, αφού το κινηματογραφικό Far From Home έρχεται στις 4 Ιουλίου και το εν λόγω κόμικ ακολουθεί το Σεπτέμβριο.

Best of internet