Quantcast

Ο Πιτίνο φεύγει από τον Παναθηναϊκό και δεν θα ξαναζήσει τελικούς με Προμηθέα

Και στο βάθος Μποχού

THE NEWSROOM

21 Ιουνίου 2019

Ολοκλήρωσε τις διακοπές του στην Ελλάδα κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα μέσω Twitter την απόφαση του να μην συνεχίσει στον πράσινο πάγκο.

Ο Αμερικάνος hall of famer ευχαρίστησε με μια ανάρτηση του τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους Έλληνες γενικότερα για όσα έζησε στη χώρα μας, και μάλλον θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε κάποιο πρωτάθλημα χωρίς στριγκάκια στους πάγκους και ομάδες που αποχωρούν στη μέση του αγώνα. Αυτό είναι το tweet του απερχόμενου κόουτς του Τριφυλλιού:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν απίστευτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το staff για την αφοσίωση και την πίστη τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM της ομάδας. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα για την καλοσύνη σας και την φιλοξενία σας. Μια υπέροχη χώρα που θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε πολύ αλλά επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου»

Πλέον το δύσκολο ρόλο της συνέχισης της πράσινης αυτοκρατορίας σε ένα πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό, ίσως αναλάβει ο μπασκετικός Λεμονής που ακούει στο όνομα Αργύρης Πεδουλάκης.

Best of internet