Quantcast

10 λόγοι που ο Όγκνιεν Βράνιες, που επιστρέφει στην ΑΕΚ, χρειάζεται όντως ψυχίατρο

Ίσως η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί πλέον να αντέξει την τρέλα του

Ιωάννηc

19 Ιουνίου 2019

Ήταν τέλη Μαΐου όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάλεσε τους δημοσιογράφους της ΑΕΚ σε ένα χαλαρό παρτάκι στο μουσειάκι που διατηρεί με αυτοκίνητα αντίκες, για να τους αποκαλύψει τα μεγαλόπνοα σχέδια του για την ΑΕΚ και την επιστροφή της στους τίτλους για να τους ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να βάλει λεφτά στην ομάδα και η ΑΕΚ δεν θα διεκδικήσει πρωτάθλημα στο άμεσο μέλλον. Ανάμεσα στα υπόλοιπα που λέχθηκαν από τον ηγέτη της ΑΕΚ εκείνη τη βραδιά, ο Τίγρης σχολίασε την πιθανή επιστροφή του Βράνιες με αυτή τη χαρακτηριστική ατάκα:

“για τον Βράνιες θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους”

Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να απαντήσει ο 29χρονος Βόσνιος με αυτό το στόρι στο Instagram:

Κάτι λιγότερο από ένα μήνα μετά, η επιστροφή του Βόσνιου στον τόπο του εγκλήματος είναι γεγονός, αφού απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του δανεισμού του από την Άντερλεχτ στην ΑΕΚ. Για το αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δίκιο μιλώντας για ψυχιάτρους έχει μιλήσει η ίδια η συμπεριφορά του Mikrokurcica τόσο όσο ήταν παίχτης της ομάδας, όσο και αφού έφυγε από αυτήν για να δοκιμάσει την τύχη του στο Βέλγιο. Για όσους διατηρούν αμφιβολίες, αυτοί είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους ο Βράνιες μπορεί επιεικώς να χαρακτηριστεί τρελάρας:

Το ερωτικό σκάνδαλο με την Καρλέουσα

Το Γενάρη του 2019 ξεσπάει το βαλκανικό σκάνδαλο Ικάρντι – Λόπεζ, που μας χάρισε αρκετό γέλιο με τα memes που προέκυψαν σε γνωστό ιντερνετικό καφενείο. Η Σέρβα Άννα Βίσση, Γελένα Καρλέουσα ξεκατινιάζεται με τον πρώην κιτρινόμαυρο αμυντικό αποκαλύπτοντας στο ευρύ κοινό τα προσόντα του Βράνιες. Ήταν μια από τις πολλές αλλόκοτες ιστορίες με πρωταγωνιστή το νέο απόκτημα της ΑΕΚ.

Η διανυκτέρευση σε κέντρο μεταναστών

Τον Μάρτιο, επιστρέφοντας στο Βέλγιο από την πατρίδα του, συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά γιατί έληξαν τα χαρτιά του. Περνάει μια νύχτα σε κέντρο κράτησης προσφύγων μέχρι να καταθέσει η Άντερλεχτ τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να αφεθεί ελεύθερος. Άλλη μια ένδειξη ότι έπρεπε να γυρίσει στην προσφυγομάνα ΑΕΚ.

Το χάσταγκ #vranjesout

Στο Βέλγιο ξεδίπλωσε εξαρχής το ταλέντο του στο να τα κάνει όλα σκατά, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να γίνει μισητός από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας. Το αποκορύφωμα ήταν όταν αποθέωσε την επίθεση με μολότοφ των οπαδών της ΑΕΚ στην κερκίδα του Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Το χάσταγκ #vranjesout δεν άργησε να εμφανιστεί, συγκεντρώνοντας το μένος των φίλων της βέλγικης ομάδας. Κάτι στο οποίο βοήθησαν και οι συνεχείς αναρτήσεις υπέρ της ΑΕΚ στο Instagram.

Η επίσκεψη στα φιλαράκια του στο πέταλο του ΟΑΚΑ

Με την ιδιότητα του (ανεπιθύμητου στο Βέλγιο) παίχτη της Άντερλεχτ, ο Mikrokurcica έκανε μια guest εμφάνιση στο πέταλο του ΟΑΚΑ πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τον Φλεβάρη, όπου και φωτογραφήθηκε με τους παλιόφιλους του από την κιτρινόμαυρη κερκίδα. Άλλο ένα δείγμα ότι η επιστροφή του στη μοναχοκόρη της προσφυγιάς ήταν αναπόφευκτη.

Ανεπιθύμητος και στην Εθνική Βοσνίας

Όταν καταφέρνεις να πάρεις τον πούλο τόσο από τον σύλλογο στον οποίο ανήκεις όσο και από την εθνική ομάδα της χώρας σου, σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ λάθος. Στην περίπτωση του Βράνιες, το λάθος ήταν ένα τατού με τον διοικητή των Τσέτνικ, Μόμτσιλο Τζούγιτς, που έστρεψε τους Βόσνιους συμπατριώτες του απέναντι του. Αποτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες παρελθόν από την Εθνική Βοσνίας, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε:

“Ο Βράνιες έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής. Ένας παίκτης που εκπροσωπεί τη χώρα πρέπει να έχει άριστη συμπεριφορά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Λυπάμαι αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Ήδη η ομοσπονδία έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά του.

Ο Βράνιες έχει έρθει σε σύγκρουση με τον κόσμο και μας έχει απασχολήσει με τα τατουάζ του και τώρα με την ερωτική του ζωή. Δεν μπορεί να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε στόχο να φέρουμε την εθνική στο Euro 2020 και δεν θέλουμε το παραμικρό πρόβλημα γύρω από την ομάδα μας.”

Όταν έσπρωξε τον Μελισσανίδη στα αποδυτήρια

Λογικά δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που ακούμπησαν με λάθος τρόπο τον Μελισσανίδη χωρίς να υποστούν συνέπειες από τον ίδιο ή την ασφάλεια του, ονόματα δε λέμε ε Αλέξη; Ένας από τους ελάχιστους είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά τον θρίαμβο με 3-2 επί του Ολυμπιακού.

Τα προκλητικά ποστ απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Βράνιες διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, όπου ελάχιστες αναρτήσεις κινούνται στα όρια της λογικής. Από τις αγαπημένες του δραστηριότητες, είναι να προκαλεί τους παίχτες και τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων. Και ειδικά του Ολυμπιακού.

Η εκτός τόπου και χρόνου ανάρτηση μετά την ήττα στον τελικό

Το Μάιο του 2018 η ΑΕΚ χάνει στον τελικό κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ του αγώνα, 2-0. Σε ένα ματς που η Ένωση έπρεπε να απαντήσει στους ισχυρισμούς των ΠΑΟΚτσήδων ότι έκλεψε το πρωτάθλημα από τους Θεσσαλονικείς, οι παίχτες της ΑΕΚ στάθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο από τον ίδιο αντίπαλο. Τί έκανε ο Βράνιες μετά από αυτό, την ώρα που οι οπαδοί της ομάδας ήταν απογοητευμένοι με την εικόνα των κιτρινόμαυρων στον τελικό; Αυτό το εντελώς αψυχολόγητο και ανούσιο ποστάρισμα:

Δεν έπεισε κανέναν.

Το βρακί με τους μαιάνδρους

Ανάμεσα σε άπειρες μαλακίες που έχει ανεβάσει στα social media, ο Βόσνιος έκρινε σκόπιμο μεταξύ άλλων να μας επιδείξει και αυτό το ελληνόψυχο σώβρακο με μαιάνδρους:

Το θεότρελο (όπως και ο ίδιος) χατ τρικ απέναντι στην Ξάνθη

Ο Βράνιες έγινε ο πρώτος σέντερ μπακ στην ιστορία της Α’ Εθνικής που σημείωσε χατ τρικ, σκοράροντας τρεις φορές απέναντι στην Ξάνθη σε περσινό ματς για το πρωτάθλημα.

 

Best of internet