Quantcast
ADVERTORIALS

Που είναι το «Εκεί» που θα βρείτε λύση σε όλα τα tech προβλήματά σας; Κάμερα σε μας

Έχεις ζόρια ή ειδικές απαιτήσεις από τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας; Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εκεί για σένα


LUBEN CREW · 14 Μαρτίου 2023

Σε τι χρειάζεται η φυσική παρουσία σε μια high tech εποχή; Σε άπειρα πράγματα, φυσικά. Όλοι τα θυμόμαστε όταν θα κολλήσει το PC μας, όταν δεν θα ξέρουμε να μεταφέρουμε αρχεία από τον ένα λογαριασμό στον άλλο ή όταν το τούμπανο ολοκαίνουριο κινητό θα φύγει με βουτιά για το πάτωμα. Κάποιος πρέπει να είναι εκεί να νταντέψει εμάς και τα γκάτζετ μας. Ευτυχώς, κάποιος είναι εκεί για να το κάνει.

Αυτός ο κάποιος είναι φυσικά η ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ψάχνεις να λύσεις ένα πρόβλημα και δεν έχεις τα skills; Αισθάνεσαι ότι η εποχή σε θέλει χάκερ αλλά μέσα σου νιώθεις παππούς ή γιαγιά; Κανένα πρόβλημα Οι tech experts της αλυσίδας θα το κάνουν αυτοί για σένα σε ένα από τα 263 καταστήματα της Γερμανός.

Για όποιον αισθάνεται παιχνιδιάρης, καλό είναι να ξέρει ότι σε αυτά τα καταστήματα δε θα βρει μόνο λύσεις για τεχνολογικά παζλ, φυσικά. Θα βρει επίσης την αφρόκρεμα των προϊόντων σε ό,τι ψάχνεις. Ειδικά αν είσαι gamer, θα βρεις τους καλύτερους τίτλους, τις top οθόνες και τα πιο hot περιφερειακά. Θέλεις να φτιάξεις την gaming σπηλιά των ονείρων σου και να μείνεις εκεί για πάντα (μιλώντας πάντα μεταφορικά, καλό είναι να μη μείνετε εκεί όντως για πάντα); Εκεί θα βρεις όσες συμβουλές και οδηγίες χρειάζεσαι!

Και φυσικά, οι αγορές δεν υπήρξαν ποτέ ευκολότερες. Με την υπηρεσία G Click & Collect, η παραγγελία σου θα σε περιμένει αμέσως εκεί που πρέπει, δηλαδή στο κοντινότερο από τα 263 προαναφερθέντα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου θα το πληρώσεις με τον τρόπο της επιλογής σου. Δε χρειάζεται βόλτα για ψώνια, αν τα ψώνια έρχονται βόλτα σε σένα.

Σχεδόν σας πείσαμε ότι ο high tech τρόπος ζωής είναι όντως βιώσιμος; Ένα πράγμα μένει. Πηγαίντε μια επίσκεψη εκεί και ευθυγραμμιστείτε άμεσα με την εποχή σας!

Best of internet