Quantcast
ADVERTORIALS

Σεπτέμβριος στην Αθήνα: 4 λόγοι που ο Αύγουστος είναι πλέον 1+1 μήνες

Νομίζατε ότι φάγατε πακέτο; Όχι, ζείτε την καλύτερη φάση στον κόσμο


Διονύσης Παππάς · 14 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι η πρώτη χρονιά που η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μην φύγετε από την Αθήνα; Τι, έχετε να πάτε 10 χρόνια διακοπές; Σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκετε, το θέμα είναι ότι ο Αύγουστος του 2022 σας βρήκε στην πόλη που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε να αγαπάμε. Για την ακρίβεια, περάσατε έναν ολόκληρο μήνα να σκρολάρετε τα στόρι των απαίσιων φίλων σας που βρέθηκαν σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου, οπότε είστε απαρηγόρητοι. Μπήκε ο Σεπτέμβρης, summer is over, ώρα για κλάματα.

Εδώ είμαστε εμείς για να σας παρηγορήσουμε, αγαπητές φίλες και φίλοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται ακάθεκτο και τον μήνα που διανύουμε. Για αρχή,  Σεπτέμβριος σημαίνει μυστικό guerilla party που ετοιμάζει τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου ο αγαπημένος μας Μηλοκλέφτης για να ξανανιώσετε τη χαρά της ζωής. Το ραντεβού είναι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, ενώ ο τόπος είναι η γωνία Βουτάδων & Ιεροφαντών στο Γκάζι. Το πανίσχυρο line-up των Saske/Ellize/Sigma εγγυάται όλα τα υπόλοιπα!

#Followthefox στο 3ple party:

Μέχρι τότε, θα σας εξηγήσουμε γιατί ο Σεπτέμβριος είναι στην πραγματικότητα κορυφαίος μήνας:

Ξανανοίγουν τα μπαρ

Δεν χρειάζεται πια να κάνετε διάρρηξη για να μπείτε στο αγαπημένο σας μπαρ. Ούτε να πάτε σε ένα άλλο μπαρ που δε σας αρέσει και τόσο, το οποίο είναι γεμάτο με κόσμο που πήγε εκεί γιατί έκλεισε το δικό του αγαπημένο μπαρ. Το αγαπημένα μας στέκια είναι και πάλι ανοιχτά, γεμάτα κόσμο με όρεξη να μιλήει για τις διακοπές του ή να κάνει τα φλερτ που δεν πρόλαβε στα νησιά (wink wink). Μη γκρινιάζετε, ευκαιρία για κοινωνικοποίηση.

Το ζούμε μαζί

Τι νόμιζαν ότι θα λείπουν, για πάντα; Με αυτό ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε θέλουμε να πούμε ότι είναι καλό που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΗΞΑΝ οι διακοπές της παρέας, όμως το βασικό είναι ότι έληξαν. Οι σειρές στον καναπέ και η παρέα με το γατί σταμάτησαν να είναι τα πιο συναρπαστικά πράγματα της ημέρας. Τώρα είναι όλοι πίσω, πανέτοιμοι να ξαναμπούμε στο πιο fun, παρεΐστικα πράγματα της καθημερινότητας. Τώρα αν έχετε κάποιον που λείπει διακοπές 15 Σεπτεμβρίου, πείτε του ότι είναι χίπστερ. Γιατί είναι.

Βρωμοκαύσωνα τελείωσες

Παρότι και τον Σεπτέμβριο σκάνε κάτι ξαφνικές άκυρες ζέστες, τα χοντρά είναι σίγουρα πίσω μας. Επιτέλους αρχίζουμε να κοιμόμαστε κανονικά χωρίς να δίνουμε τα νεφρά μας στη ΔΕΗ και το να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο σταματάει να είναι πιο εφιαλτικό σενάριο από το Resident Evil. Ο πιο ωραίος καιρός του χρόνου είναι εδώ και θα κρατήσει για καιρό!

  Το live is to FOMO

Στην Αθήνα τον Αύγουστο δεν γίνεται απολύτως τίποτα, οπότε εξασφαλίζετε ότι δεν θα έχετε κανένα FOMO. Αυτός όμως είναι ένας μάλλον μίζερος τρόπος για να ζει κανείς, ειδικά όταν γίνεται η σύγκριση με τον Σεπτέμβριο που είναι γεμάτος events, από μαζώξεις σε σπίτια μέχρι κινηματογραφικά φεστιβάλ. Στην πραγματικότητα, καλό θα είναι να αρχίσετε να φοβάστε για το τι θα πρωτοπρολάβετε (ξεκινώντας από το πάρτι του Μηλοκλέφτη στη γωνία Βουτάδων & Ιεροφαντών στο Γκάζι), δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για να οργανωθείτε από λίγο αγνό άγχος.

 

Best of internet