Quantcast
ADVERTORIALS

Τι μπορεί να συνέβη σε ένα μουσικό φεστιβάλ και να χρειάστηκαν 8 διάσημοι Έλληνες για να το καλύψουν; Κάμερα σε μας

Το Vuse και οι καλεσμένοι του μας μετέφεραν την απόλυτη λάιβ εμπειρία


LUBEN CREW · 5 Αυγούστου 2022

Πόσο επικό μπορεί να είναι ένα μουσικό φεστιβάλ; Πόσο FOMO μπορεί να έχουμε γι’αυτό αν δούμε τα ντοκουμέντα από τη φάση του; Πολλά τα ερωτήματα αγαπητές φίλες και φίλοι. Ειδικά όταν το επισκέπτονται ταυτόχρονα 8 διάσημοι Έλληνες.

Τι μπορεί να έχει συμβεί; Μα το Tomorrowland festival, φυσικά. Το αγαπημένο μας ηλεκτρονικό τσιγάρο Vuse έφερε τους δικούς του καλεσμένους για να ζήσουν και να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο διάσημο αυτό φεστιβάλ, γιατί άτμισμα και μουσική πάνε πακέτο. Αυτοί ήταν οι Κάτια ΤαραμπάνκοΗλίας ΜπόγδανοςNatasha KaySofiana SpinoulaNikkoFoteini TrakaSotiris BougasAggelos Chatzikyriakos.

Με τη live κάλυψη και streaming που έκαναν στο φεστιβάλ, μας μετέδωσαν τον παλμό από αυτή την υπέροχη κατάσταση και την έμπνευση να το αποτολμήσουμε κι εμείς σε άλλη φάση. Άλλωστε, το Vuse δε θα μπορούσε να λείπει από εκεί, μαζί με το ePod 2, προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία του. Εμείς δεν ήμασταν, αλλά με τόσες σκηνές, πυροτεχνήματα και γενικά φεστιβαλικό χαμό του Tomorrowland 2022 που είδαμε από τη σελίδα του Vuse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

Η to do λίστα σου είναι εκεί και ψάχνεται!

#vusechargebeyond #ePod2 #experiencevuse #inspiration #music #άτμισμα #vaping

 

Best of internet