Quantcast
ADVERTORIALS

Το περιοδικό TOILETPAPER έκανε την πρεμιέρα του στην Αθήνα με ένα event που θα μείνει αξέχαστο

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου το περιοδικό TOILETPAPER και το glo διοργάνωσαν το πιο σουρεάλ πάρτι της Αθήνας


LUBEN CREW · 4 Ιουλίου 2022

Η μεγάλη μέρα για το πάρτι ήταν η 16η Ιουνίου και το περιοδικό TOILETPAPER μαζί με το glo φρόντισαν να είναι όσο πιο σουρεάλ γίνεται. Το παρόν έδωσαν ο ένας από τους συνιδρυτές του περιοδικού, φωτογράφος Pierpaolo Ferrari, δημοσιογράφοι και πολλοί Αθηναίοι καλλιτέχνες. Το hot σκηνικό του πάρτι ήταν η παρουσίαση της RADICAL-POP collection, μιας limited edition συλλογής τεσσάρων original designs που έκαναν βουτιά στον σουρεαλισμό. Η RADICAL-POP συλλογή είναι το “παιδί” της πρόσφατης συνεργασίας του TOILETPAPER με το glo, στο πλαίσιο της οποίας συναντιούνται φαινομενικά αντίθετοι κόσμοι, οι οποίοι μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά, χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Οι καλεσμένοι περνούσαν μέσα από μια πύλη εισόδου με τεράστια χέρια, βγαλμένη από το σύμπαν “Same and Different”, και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δουν παγωμένες φωτιές, τεράστια αυγά που στήριζαν βράχους, καθώς και πολλά ακόμα καλλιτεχνικά installations που διαμόρφωναν το πιο σουρεάλ σκηνικό στη στοά του Gatsby Hotel Athens.

Τέσσερις ξεχωριστοί για το στυλ τους Έλληνες καλλιτέχνες, οι Apostolos Mitropoulos, Silot, studiomateriality και Super Foteini, ανέλαβαν να ερμηνεύσουν με τη δική τους εικαστική ματιά τα τέσσερα ανατρεπτικά σχέδια του TOILETPAPER και να δημιουργήσουν τέσσερα experience rooms, μέσα στα οποία το κοινό είχε την ευκαιρία να καταδυθεί στα αντίθετα σύμπαντα που αντιπροσώπευαν και να διαλέξει σε ποιο ανήκει.

Τη μουσική ανέλαβε η D’Arcy Foxx, ενώ οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τέσσερα κοκτέιλ, εμπνευσμένα, φυσικά, από τα αντίστοιχα σύμπαντα του TOILETPAPER.

Στο RADICAL-POP party, powered by glo παρευρέθηκαν:

Γιώργος Καράβας, Βill Georgoussis, Βασίλης Καλλίδης, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ιάσονας Λάιος, Εύα Φούσκα, Ναταλία Αργυράκη, Σοφιάνα Σπίνουλα, Γιάννης Βασιλώττος​​, Κλέλια Άνδραλη, Βαγγέλης Χατζής, καθώς και πολλά μέλη της surreal art & fashion κοινότητας της Αθήνας.

Και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε!

Best of internet