Quantcast
ADVERTORIALS

Πως να απογειώσουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού

Το συστατικό εκείνο που θα απογειώσει τη στιγμή δεν είναι άλλο από το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου


LUBEN CREW · 30 Μαΐου 2022

Το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι, η στιγμή των ονείρων είναι πλέον εδώ! Τα τραπεζάκια έχουν βγει ήδη έξω, ο ξανθός ήλιος λάμπει για περισσότερες ώρες στον ουρανό και η διάθεσή μας να αδράξουμε τη μέρα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη περίοδο του χρόνου.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από μια εποχή, είναι θεσμός, είναι ιδέα. Ειδικά φέτος, νιώθουμε ότι είναι η χρονιά μας, η χρονιά που θα να ζήσουμε όσες περισσότερες καλοκαιρινές, ανέμελες στιγμές μπορούμε. Πώς όμως θα το πετύχουμε αυτό; Το καλοκαίρι από μόνο του θέλει τη λιτότητα! Χρειαζόμαστε λίγα και απλά υλικά για να απογειώσουμε κάθε βραδιά, κάθε ραντεβού στον ήλιο! Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, η θερμοκρασία είναι ιδανική για να κανονίσουμε μια μάζωξη σε μια ταράτσα, σε ένα μπαλκόνι ή στην αυλή του αγαπημένου μας ουζερί.

Αφού βρεθεί το ιδανικό μέρος επιλέγουμε την παρέα! Εκείνα τα αγαπημένα πρόσωπα που μας κάνουν να γελάμε, που μοιραζόμαστε χρόνια αναμνήσεις και ανέμελες στιγμές, εκείνοι που είναι η εγγύηση ότι αυτό το απογευματόβραδο ή τα ήσυχα μεσημέρια του ΣΚ θα κυλήσουν όμορφα και συζητώντας για το πλάνο του καλοκαιριού. Έπειτα οι κατάλληλοι μεζέδες. Όπως είπαμε το καλοκαίρι θέλει λιτότητα, ιδανικοί μεζέδες λοιπόν είναι τα θαλασσινά, τα λαδερά, οι σαλάτες και αντίστοιχα μεζεδάκια. Το συστατικό εκείνο που θα απογειώσει τη στιγμή δεν είναι άλλο από το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου που ταιριάζει άψογα με τα καλοκαιρινά πιάτα. Η ώρα του Ούζου άλλωστε είναι κυρίως ώρα της ζεστασιάς, της ανεμελιάς, της χαλαρής διάθεσής, της παρέας.

Η ώρα κυλάει όμορφα, ξέγνοιαστα. Ξεχνάμε για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας και η συζήτηση μας συνεπαίρνει. Όλα δείχνουν ότι δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από το τελευταίο καλοκαιρινό ραντεβού στον ήλιο! Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου ήταν είναι και θα είναι πάντα εκεί να απογειώνει την κάθε στιγμή αφού με την πρώτη του γουλιά είναι σαν να γεύεσαι την ίδια την Ελλάδα: γλυκάνισος και θαλασσινή αλμύρα, παρέα, τσουγκρίσματα στον αέρα, ήλιος και γέλια. Το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου είναι το πλέον χαρακτηριστικό εθνικό απόσταγμα, που χρόνια τώρα μας ενώνει και μας συνοδεύει στα ραντεβού μας στον ήλιο!

Τα θέματα που κυριαρχούν στη συζήτηση είναι οι συναυλίες που ανυπομονούμε να δούμε, θερινά σινεμά που αξίζει να επισκεφτούμε και φυσικά σχέδια για το καλοκαίρι που έρχεται. Σε πόσα νησιά θα καταφέρουμε φέτος να κάνουμε βουτιές; Πέφτουν στοιχήματα και ευχόμαστε να κερδίσει αυτός που στοιχημάτισε στα περισσότερα! Στο τέλος της βραδιάς τσουγκρίζουμε με την τελευταία γουλιά Ούζου και δίνουμε υπόσχεση ότι το καλοκαίρι που ήδη έχει ξεκινήσει θα είναι το καλύτερο της ζωής μας και όσο έχουμε το αγαπημένο Ουζάκι μας η επιτυχία είναι δεδομένη αφού όταν έχει ήλιο έχει Πλωμάρι!

Best of internet