Quantcast
ADVERTORIALS

5 εκπληκτικά γκάτζετς που θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι ήρθε η άνοιξη

Η τεχνολογία θα μας σώσει από την όμορφη φύση


Διονύσης Παππάς · 12 Απριλίου 2022

Ήρθε η άνοιξη, άνοιξε ο καιρός, κελαηδούν τα πουλάκια και ανάψαν τα κέφια, αλλά εσείς αισθάνεστε τρομερή δυσφορία από αυτό το peer pressure να παρτάρετε και να κοινωνικοποιηθείτε; Κανένα πρόβλημα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Εμείς σας νιώθουμε. Και μάλιστα όχι μόνο σας νιώθουμε, αλλά έχουμε και την τέλεια ιδέα για να προφυλαχτείτε από τον δαίμονα που λέγεται κοινωνική ζωή.

Η λύση μας είναι φυσικά τα κατάλληλα ηλεκτρονικά γκατζετάκια που μπορούν να μας απασχολήσουν τόσο που να ξεχάσουμε τη ζωή εκεί έξω. Γκατζετάκια σαν αυτά που μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στην κατηγορία Τεχνολογία & Gaming του Shopflix. Εμείς δίνουμε τις ιδέες, εσείς ασχολείστε με τα υπόλοιπα. Α ναι, επιτρέπετε να έχετε και δικές σας ιδέες, κανένα πρόβλημα.

Φωτογραφική μηχανή

Προσοχή, άμα θέλετε να διατηρήσετε την αντικοινωνικότητά σας, καλό θα ήταν να μην αρχίσετε να φωτογραφίζετε ανθρώπους (επίσης, μη βγάλετε λουλούδια γιατί θα θυμηθείτε ότι είναι άνοιξη. Αντίθετα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρότζεκτ όπως η καταγραφή όλων των πεύκων του Βύρωνα ή όλων των χρωματιστών παντζουριών του Παγκρατίου. Έτσι, θα έχετε φωτογραφίες να ποστάρετε στο Instagram μέχρι το 2100. Τι εννοείτε, «τι χρειάζεται η φωτογραφική μηχανή άμα ανεβάζουμε μόνο Ίνστα;» Κάτι δεν πρέπει να φλεξάρουμε κι εμείς σαν παιδιά;

 

Κινητό τηλέφωνο

Κι αφού θα έχουμε Instagram, να μην πάρουμε κι ένα καινούριο κινητό για να το φιλοξενήσουμε; Πέρα από την πλάκα, ένα καινούριο κινητό έχει ατελείωτα οφέλη: Για παράδειγμα, έχει μια μπαταρία με αρκετή αντοχή ώστε να μας στηρίξει όταν βρεθούμε κάπου που δε θέλουμε να μιλήσουμε με κανέναν. Ή εναλλακτικά, θα μας αφήσει να κάτσουμε στον καναπέ ένα πλήρες 24ωρο χωρίς να χρειαστεί να σηκωθούμε για να το φορτίσουμε. Τέλος, μια αρκετά μεγάλη οθόνη θα μας επιτρέψει να περάσουμε άνετοι όλη την άνοιξη βλέποντας Friends για 5η φορά. Τα έχει όλα και συμφέρει.

Λάπτοπ

Οι σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές έχουν αμέτρητες δυνατότητες. Εμείς ψάχνουμε τις εξής δύο: Μια μεγαλύτερη οθόνη από του κινητού για να μπορούμε να βλέπουμε σειρές στον καναπέ με ακόμη μεγαλύτερη άνεση, αλλά για να χτίζουμε το σύμπαν των ονείρων μας στο Minecraft όσο έξω κυκλοφορεί η ύπουλη γύρη. Οι αλλεργίες είναι σοβαρό πράγμα, πρέπει να προστατέψουμε τον εαυτό μας.

Ηχοσύστημα

Άλλη μια υπέροχη λύση για να περάσετε τις κρίσιμες αυτές εβδομάδες χωρίς να σας ενοχλήσει ούτε δευτερόλεπτο η μαγεία της φύσης. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να στήσετε στο σπίτι σας το υπέρτατο σύστημα ήχου που θα καλύψει την κίνηση, τις παιδικές φωνούλες και γενικά όλους τους ήχους της ζωής που θέλουμε με να αποφύγουμε. Συμβουλή: Αν θέλετε να τη σπάσετε στον ενοχλητικό γείτονα, βάλτε μουσική ή ταινία πολύ δυνατά όλες τις ώρες που επιτρέπεται, αλλά μόνο αυτές. Μετά από λίγο θα έρθει για διαπραγματεύσεις.

Activity tracker

Ντάξει, ωραίο εργαλείο δεν φαίνεται; Ακόμη κι αν δεν κάνετε και πολλά πράγματα για να τα καταγράψει, είναι ωραία προσθήκη στη συλλογή. Στο κάτω κάτω, ας ξεκουράζεται κι ένα από τα γκάτζετ σας.

Και τώρα που ξέρετε τι χρειάζεστε, μπορείτε να τα βρείτε όλα στο shopflix.gr!

 

Best of internet