Quantcast
ADVERTORIALS

5 moods ταινίας που μας σκάνε αντί για mood διαβάσματος στην εξεταστική

Πως να γίνει η εξεταστική σας ΦΟΥΕΓΚΟ βλέποντας ό,τι καλύτερο έχει να δώσει η 7η τέχνη


Διονύσης Παππάς · 18 Φεβρουαρίου 2022

Αααααααχ, το κάψιμο της εξεταστικής, η ίσως πιο απολαυστική/λάθος δραστηριότητα στον κόσμο. Ας το πούμε ανοιχτά: Όλες και όλοι το έχουμε κάνει, είναι πάντα τεράστια χαρά και οι συνέπειες είναι (συνήθως) μικρές, οπότε γιατί όχι; Να το κάνετε, και μάλιστα χωρίς ενοχές. Να το κάνετε χωρίς φόβο και πάθος.

Τώρα λοιπόν που δε διαβάζετε και έχετε χρόνο για χάσιμο, ευκαιρία να το ρίξετε στο σινεμά. Είτε σόλο, είτε με λίγα άτομα, είτε με το σπίτι σας ως άλλο multiplex, δείτε όσες ταινίες μπορείτε γιατί είναι ωραίο και μετράει. Και φυσικά, το σινεμά μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή σας διάθεση. Ό,τι όρεξη κι αν έχετε, υπάρχει μια ταινία (και δύο, και τρεις) καλύψουν.

Αν μάλιστα νιώθετε ότι χρειάζεστε για να το πετύχετε, η πλατφόρμα ΕΟΝ της NOVA είναι το απόλυτο must για κάθε φανατικό του σινεμά. Πρεμιέρες ταινιών; Τσεκ. Τίτλοι on demand; Τσεκ. Αφιερωματικές βραδιές ανά είδος; Τσεκ. Ταινίες για παιδιά και για όλη την οικογένεια; Τσεκ. Προσωποποιημένες προτάσεις για να βρίσκεις αυτόματα πράγματα του γούστου σου; Τσεκ. Τα έχει όλα και συμφέρει.

Σε τι φάση είστε λοιπόν; Εμείς κάνουμε τις εξής προτάσεις:

Mood #1: Ρομαντική κομεντί για 1 (+1)

Πέρασε ο Βαλεντίνος και δεν έχετε ακόμη ταίρι; Μπορείτε να πιστολιάσετε την εξεταστική και την ψυχολογία σας ταυτόχρονα βλέποντας μια ρομαντική ταινία οποιασδήποτε ποιότητας, από Γουόνγκ Καρ-Γουάι μέχρι κάποιο ξεχασμένο φιλμ της Τζούλια Ρόμπερτς από τα μακρινά 90s. Αν είστε μάλιστα σε πολύ τολμηρή διάθεση, δοκιμάστε να φωνάξετε το crush για movie night (να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι η παρούσα συμβουλή δεν εμπεριέχει καμιά εγγύηση επιτυχίας σε περίπτωση που αποφασίσετε να κινηθείτε νομικά).

Αν η ρομαντική κομεντί σας φαίνεται πολύ who, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μία από τις Pride Fridays της Nova. Αν κάνουν κάτι οι βγαλμένες από τη ζωή συγκινητικές ιστορίες, είναι να φέρνουν τον κόσμο κοντά!

Mood #2: Ηλίθια κωμωδία με μεγάλη παρέα

Έχετε την ανάγκη να βάλετε το μυαλό σας στο ρελαντί; Μια πάνχαζη κωμωδία από αυτές που δοξάστηκαν στα μέσα των 2000s είναι η απόλυτη λύση. Φωνάξτε τα εξυπνότερα άτομα που ξέρετε και δείτε να γελάνε με τα ηλιθιότερα αστεία που σκέφτηκε ποτέ άνθρωπος. Ανεγκέφαλο bonding; Ναι, βέβαια!

Mood #3: Ταινία δράσης χωρίς κανένα απολύτως σενάριο για ακόμα μεγαλύτερη παρέα

Τι, νομίζατε ότι η ηλίθια κωμωδία είναι το πιο χαζό μεν, απολαυστικό δε πράγμα που μπορείτε να δείτε; Σε καμία περίπτωση. Μια πάνχαζη ταινία δράσης είναι ακόμα καλύτερη για να ξεκουράσετε το ταλαιπωρημένο μυαλό σας από τη διαδικασία της σκέψης. Βάλτε το πιο εντυπωσιακό action film με το χειρότερο δυνατό σενάριο που υπάρχει διαθέσιμο και βιώστε την κοσμική εμπειρία του να σκέφτεστε μόνο το ποπ κορν που μασάτε και τα εφέ δεκάδων εκατομμυρίων που βλέπετε στην οθόνη. Αξία; Ανεκτίμητη.

Mood #4: Το πιο τρομαχτικό horror film (για δύο)

Σκεφτείτε το σαν εναλλακτική στο σενάριο #1. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να δουν ταινίες τρόμου αλλά φοβούνται, οπότε καλέστε το crush για να το δείτε χεράκι χεράκι για να μη φοβάστε. Κι η ίδια η ταινία θα αξίζει, εδώ που τα λέμε – για να μη νομίζετε ότι γίναμε site γνωριμιών. Αν χρειάζεστε επιλογές, oι Bloody Fridays που θα δείτε κάθε Παρασκευή στις 23:00 στο Novacinema3HD θα σας τις δώσουν και με το παραπάνω!

Mood #5: Κλασικά εικονογραφημένα

Δε διαβάζουμε που δε διαβάζουμε, μήπως όμως να εκπαιδευτούμε λίγο; Μην αγχώνεστε, δεν εννοούμε την Μακροοικονομία ή το Εμπορικό Δίκαιο ή κάτι τέτοιο, αλλά το κλασικό σινεμά. Αυτές τις ταινίες που υποτίθεται ότι είναι αριστουργήματα, αλλά δεν έχουμε δει ποτέ. Τι διάολο, για κάποιο λόγο θα είναι αριστουργήματα. Επίσης, η κλασική (κινηματογραφική) παιδεία βοηθάει για να έχουμε λιγότερες ενοχές που παρατείνουμε εσκεμμένα τις σπουδές μας. Δύο σε ένα, λοιπόν. Τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνουν οι Classic Sundays που θα δείτε κάθε Κυριακή στις 17:00 στο Novacinema2HD. Χρειάζεστε κάτι άλλο;

 

Best of internet