Quantcast
ADVERTORIALS

Easy living: Ζητήσαμε από 5 ανθρώπους της περιφέρειας να μας πουν πώς περνούν τα απογεύματά τους και ίσως να ζηλέψετε

Η καθημερινότητα μακριά από την Αθήνα κάνει τη διαφορά, όπως η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE στις αγαπημένες μας συνήθειες.


LUBEN CREW · 1 Φεβρουαρίου 2022

Αν δεν έχει τύχει ποτέ να βρεθείς στην περιφέρεια μια εργάσιμη μέρα, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Εκεί, τα πάντα μπαίνουν σε μια παύση το μεσημέρι, από τις 2 μέχρι τις 5. Και έπειτα, η ζωή ξεκινά πάλι, αλλά με μια διάθεση πιο χαλαρή. Οι «άλλοι ρυθμοί» δεν είναι μόνο σχήμα λόγου, αλλά ένα μυστικό απόλαυσης, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων. Και αυτό δεν αφορά μόνο φοιτητές που σπουδάζουν στην περιφέρεια, αλλά και νέους οι οποίοι εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις, βλέπε κυρίως Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και ξανανιώνουν μέσα από τη «φυγή στο χωριό». Στο κάτω-κάτω, αλήθειες να λέμε: Η Αθήνα δεν διαθέτει «γοητευτική ασχήμια» ούτε η ζωή μας μοιάζει με τις σκηνές από τα «Φτηνά τσιγάρα». Στην περιφέρεια όμως, η ζωή είναι πιο απολαυστική κι ας μην υπάρχει η εύκολη πρόσβαση σε lives, κινηματογράφους, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ κι πολλά άλλα που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα.

Το PULZE όμως θα το βρεις εύκολα σε όλες τις πόλεις της χώρας. Η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff, προσφέρει μια αναβαθμισμένη γευστική εμπειρία στους ενήλικους καπνιστές, με λιγότερη μυρωδιά πέρα από τα συνηθισμένα.

Μιλήσαμε με 5 νέους που ζουν στην περιφέρεια και μοιράστηκαν μαζί μας πώς περνούν τα απογεύματά τους.

Η Ηρώ για την παλιά πόλη του Ρεθύμνου

Για εμάς δεν είναι απόδραση, αλλά η… ρουτίνα μας. Ακόμα και την πιο αγχωτική δουλειά να έχεις, εδώ θα αποφορτιστείς. Μετά τις σπουδές μου στη Νομική της Αθήνας και την άσκησή μου εκεί, επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου για να ανοίξω το δικό μου γραφείο. Αν δεν έχω πολλές υποχρεώσεις, περνάω κάποια απογεύματα βολτάροντας από την Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι την νέα μαρίνα. Εκεί βρίσκω ένα τραπέζι με θέα τη θάλασσα και απολαμβάνω μια εμπειρία PULZE. Πατάω το κουμπί λειτουργίας, το αφήνω στην πρώτη δόνηση και ενεργοποιώ τη Standard λειτουργία για μια έντονη γευστική εμπειρία. Άλλες φορές, προτιμώ την ECO για μια πιο ήπια εμπειρία.

Η Αγγελική για το Ιμαρέτ

Στην Καβάλα ήρθα πριν από 6 χρόνια. Χρειαζόμουν ένα restart στη ζωή μου και ήξερα ότι θα το έβρισκα εδώ. Δραστηριοποιούμαι στην εστίαση, επομένως τα απογεύματα συνήθως εργάζομαι. Παρόλα αυτά, όταν βρίσκω χρόνο ανηφορίζω στην παλιά πόλη. Το Ιμαρέτ αποτελεί αγαπημένη στάση. Πρόκειται για ένα αριστούργημα της ύστερης οθωμανικής αρχιτεκτονικής και σπάνιο δείγμα της στην Ευρώπη, αλλά και για ένα τοπόσημο με ξεχωριστή σημασία, αλλά και εξαιρετική θέα προς το λιμάνι της πόλης.

Ο Ηλίας για την ποδηλατάδα στη Γαρίτσα

Στην Κέρκυρα έχω έρθει για σπουδές, αλλά θα προσπαθήσω να βρω και δουλειά εδώ. Ο όρμος της Γαρίτσας είναι η αγαπημένη μου επιλογή για βόλτα με το ποδήλατο. Υπέροχο τοπίο με τον ήλιο να χάνεται στη θάλασσα και στο βάθος να δεσπόζει το Παλιό Φρούριο. Αν μάλιστα έχω κέφια φτάνω μέχρι την περιοχή του αεροδρομίου και από εκεί εκτός πόλης. Όσο μεγάλη και αν είναι η διαδρομή, για ένα πράγμα δεν έχω καμία έγνοια: μην τυχόν και ενεργοποιηθεί η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE όση ώρα την έχω μέσα στο τσαντάκι του ποδηλάτου. Διαθέτει λειτουργία κλειδώματος κι έτσι είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Ο Γιάννης για το πάρκο Παυσίλυπον

Ζω στην Καρδίτσα εδώ και 4 χρόνια. Μαζί με την κοπέλα μου, που έχει καταγωγή από εδώ, στήσαμε μια μικρή επιχείρηση με τοπικά προϊόντα. Την πόλη την είχα επισκεφθεί μερικές φορές πριν εγκατασταθώ μόνιμα και μου άρεσε πολύ. Αν υπήρχε ένας λόγος για τον οποίο επέμεινα να μείνουμε στο κέντρο αυτός είναι το Παυσίλυπον. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω σε απόσταση μερικών βημάτων αυτό το υπέροχο πάρκο, το οποίο, όπως λέει και το όνομά του, καταπραΰνει τη λύπη. Αιωνόβια δέντρα, καταπράσινα μονοπάτια και φυσικά παγώνια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό του πάρκου. Ειδικά τα απογεύματα, φροντίζω πάντα να έχω φορτισμένο το PULZE και στο πρώτο ελεύθερο παγκάκι που θα βρω κάνω μια στάση και απολαμβάνω, ως ενήλικος καπνιστής, μια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, γνωρίζω ότι με 1 πλήρη φόρτιση η οποία διαρκεί μόλις 90 λεπτά, το PULZE προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις. Ένας λόγος, ή μάλλον πολλοί λόγοι παραπάνω, ώστε να παρατείνω το απογευματινό μου διάλειμμα στο Παυσίλυπον.

Η Ανδριάνα για τα Μεστά

Στη Χίο βρέθηκα πριν μερικά χρόνια ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός. Στα Μεστά ζω και εργάζομαι από πέρυσι. Το επιδίωξα με όλες μου τις δυνάμεις καθώς ερωτεύτηκα αυτό το μέρος από την πρώτη κιόλας στιγμή που περπάτησα στα πετρόκτιστα σοκάκια του μεσαιωνικού Κάστρου. Τα απογεύματα, ειδικά εκείνα της άνοιξης, προτιμώ να κάνω σύντομες πεζοπορίες. Τα σημάδια του μεσαιωνικού παρελθόντος του νησιού είναι έντονα, οπότε συνδυάζω την παρατήρηση της φύσης με μια επίσκεψη στα βυζαντινά μοναστήρια και τα παρεκκλήσια. Και αν χρειαστεί να κάνω μια σύντομη στάση για να χαζέψω την ομορφιά του φυσικού τοπίου ή να πάρω μια ανάσα, αυτή θα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσω το PULZE. Σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς δυσκολία ολοκληρώνω τον καθαρισμό της συσκευής με το εργαλείο γρήγορου καθαρισμού, που βρίσκεται στη βάση της συσκευής. Είμαι πλέον έτοιμη για την επόμενη εξόρμηση.

Η περιφέρεια αποζημιώνει τους κατοίκους της με καθημερινές εμπειρίες πέρα από τα συνηθισμένα. Ειδικά για τους νέους, η ζωή εκεί μπορεί να φαίνεται στην αρχή… ασυνήθιστη, στη συνέχεια όμως αποδεικνύεται άκρως απολαυστική. Οι αγαπημένες συνήθειες αναβαθμίζονται με το νέο PULZE, τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία της. Τα απογεύματα στην περιφέρεια είναι λόγος για να ζηλέψεις αν ζεις στην πόλη. Τουλάχιστον όμως ξέρεις ότι όπου κι αν ζεις, έχεις το PULZE και μπορείς να το απολαμβάνεις παντού.

Best of internet