Quantcast
ADVERTORIALS

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός καναπέ για να σας βρουν πανέτοιμους τα επερχόμενα Χριστούγεννα

Όλες οι κρίσιμες συμβουλές για να αντλήσετε τη μέγιστη δυνατή χαρά κατά την χρήση του καναπέ σας


Διονύσης Παππάς · 23 Δεκεμβρίου 2021

Όπως όλες και όλοι γνωρίζουν, ο καναπές και η ζωή σε αυτόν είναι πολύ σοβαρό πράγμα. Ένα άλλο εξαιρετικά σοβαρό πράγμα είναι τα Χριστούγεννα, οπότε όπως καταλαβαίνετε ο συνδυασμός τους είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ σοβαρό πράγμα. Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά. Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει απότομα προς το χειρότερο αν το κάνουμε.

Γιατί το μακροβούτι στον καναπέ είναι ιδεολογία, είναι άποψη, είναι στάση ζωής. Είναι η κρίσιμη ένεση ζωούλας όταν είμαστε ημίνεκροι από την κούραση. Είναι η ομορφιά της επιλογής «θα κάτσω εδώ και θα σκρολάρω μέχρι το 2100». Είναι όλα αυτά και πολλά άλλα. Και γι’ αυτό το λόγο θα αναλύσουμε όλα τα SOS που πρέπει να γνωρίζετε γύρω από το ζήτημα «αράζω στον καναπέ μου».

Δώστε βάση:

Όλα τα πράγματα πρέπει να είναι σε ακτίνα χεριού

Το ζήτημα είναι πολύ απλό: Ό,τι χρειαστείτε θα πρέπει να βρίσκεται το πολύ ένα μπράτσο μακριά, από το φαΐ και το τηλεκοντρόλ μέχρι το φως και το θυροτηλέφωνο. Έτσι, θεωρητικά, αποφεύγετε να σηκωθείτε για την επόμενη διετία και μεγιστοποιείτε τη χαλάρωση. Το μόνο που δε μπορεί να αποφευχθεί είναι η τουαλέτα και θα σας συμβουλέψουμε να αποφύγετε λύσεις όπως γιογιό ή δοχείο νυκτός. Μελετήστε το ζήτημα χωρικά, εξασφαλίστε τα κατάλληλα γκάτζετς (όπως τραπεζάκι με σωστές διαστάσεις και κοντρόλ για τα φώτα) και δε θα χάσετε.

Μια τηλεόραση με τα πάντα όλα

Καναπές και τηλεόραση = BFFE. Επομένως, πρέπει να έχετε μια τηλεόραση με προδιαγραφές αντάξιες των προοπτικών που βλέπετε στον καναπέ σας, δηλαδή πολύ πολύ πολύ υψηλές: Από σειρές και ντοκιμαντέρ μέχρι παιδικά, πρεμιέρες και αθλητικά. Όπως η ΕΟΝ της NOVA. Με περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών, και πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες, διαθέτει ότι χρειάζεστε για να μη σηκωθείτε ποτέ ξανά από τον καναπέ σας. Από πρεμιέρες ταινιών (Minamata / Let him go / Witches) μέχρι σειρές (La fortuna / Ridley Road / Alex Rider S2 / Gomorrah S5 / Supernormal) και παιδικά για τους μικρούς μας φίλους (Ghost force / TOTS).

Μπορεί να τα σηκώσει όλα αυτά ο καναπές σας; Αυτό είναι το ερώτημα.

Κλείστε τις επικοινωνίες σας

Μην αφήσετε το input από τον έξω κόσμο να σας χαλάσει το ζεν. Δεν το εννοούμε σε βαθμό «πάτησα σε time portal και τώρα είμαι παγιδευμένος στο 60.000.000 π.Χ.» αλλά σίγουρα το εννοούμε στον βαθμό «μη μου μιλάς αν δεν είναι να μου χαρίσεις λεφτά ή να συμβαίνει κάτι αρκετά σημαντικό για να συζητιέται στον ΟΗΕ». Σταματήστε τα τσατ, τα τηλέφωνα, τα φαξ, τα τηλεγραφήματα και τα ταχυδρομικά περιστέρια όσο αράζετε στον καναπέ και θα βρείτε την υγειά σας.

Άμα έχετε συγκάτοικο, σκεφτείτε το ενδεχόμενο χρήσης ασύρματης ενδοεπικοινωνίας για να είναι όσο το δυνατόν πιο άκοπη η συνεννόηση. Θα μας θυμηθείτε.

Βρείτε τον απαραίτητο χώρο για τα πόδια σας

Απλωθείτε σε όλο του το μήκος και το πλάτος. Σεβαστείτε τα πόδια σας θα σας σεβαστούν κι αυτά. Μην αποδέχεστε ημίμετρα όπως το να κάθεστε όρθιοι στον καναπέ επειδή πρέπει να το μοιραστείτε με άλλους. Ο καναπές είναι ώρα για self-love και οι άλλοι επίδοξοι καθιστές (δικός μας ο νεολογισμός, τον κατοχυρώνουμε) θα πρέπει να βρουν κάποια άλλη στιγμή για κάτσουν. Αν τώρα για κάποιο λόγο είστε ΤΕΛΕΙΩΣ υποχρεωμένοι να το κάνετε, προμηθευτείτε κατάλληλο τραπεζάκι – ποδοστήριγμα. Thank us later (και σκεφτείτε αν όντως σημαίνον κάτι για σας οι άνθρωποι που δε σας αφήνουν να ξαπλώσετε).

Συμπληρώστε το σύνολο με κάτι χνουδωτό

 

Τα κατοικίδια ζώα είναι αγαπημένοι σύντροφοι και όχι αξεσουάρ, και ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο λόγος που συμπληρώνουν ιδανικά την ζωή μας στον καναπέ. Μην το σκέφτεστε (αν φυσικά το μπορείτε): Δώστε σπίτι, αγάπη και εμβαδόν καναπέ σε ένα ζωάκι και έχετε εκτοξεύσει την εμπειρία «κρύα νύχτα του χειμώνα στον καναπέ». Παρατηρήσατε ότι γράψαμε «κρύα», έτσι; Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

 

 

Best of internet