Quantcast
ADVERTORIALS

5 πράγματα που κάθε τηλεόραση πρέπει να έχει για να μη μας σπάει τα νεύρα

Εν έτει 2021, δε μπορούμε απλά να χαζεύουμε TV – έχουμε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ


Διονύσης Παππάς · 17 Δεκεμβρίου 2021

Ναι, η τηλεόραση συνεχίζει να είναι πολύ σημαντικό πράγμα το 2021. Υπάρχει απλά μια μικρή λεπτομέρεια στην αλήθεια της παραπάνω πρότασης. Ότι ακριβώς επειδή έχουμε 2021, έχουμε και κάμποσες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από την τηλεόρασή μας. Μπορεί να μην είναι 2021 απαιτήσεις, αλλά υπάρχουν και με το παραπάνω. Ναι, βέβαια κυρίες και κύριοι.

Για να είμαστε ξηγημένοι, δεν έχουμε απλά απαιτήσεις. Μας τη δίνει όταν η τηλεόραση που βλέπουμε δεν τηρεί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ. Δεν την παλεύουμε, θέλουμε να φωνάξουμε «ΥΠΟΦΕΡΩ» όπως άλλοτε η Δέσποινα η Βανδή. Για να μη φλυαρούμε, περνάμε αμέσως στις απαιτήσεις μας από την τηλεόραση εν έτει 2021. Τουλάχιστον, σημειώστε όσοι ζείτε μακριά από τη νέα πλατφόρμα EON της Nova, η οποία έχει κάθε απαραίτητο feature για να σας λύσει τα χέρια, θα σας επουλώσει τις πληγές και θα σας μεταφέρει στο τηλεοπτικό μέλλον.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Τι σημαίνει είναι live ρε παιδιά, τζάμπα ζούμε στο Black Mirror

Τι να λέμε τώρα. Τι νόημα έχει να ζούμε ένα σκοτεινό high tech μέλλον χωρίς τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει; Άμα κάτι μεταδίδεται live αλλά εμείς τηγανίζουμε αυγά, γιατί να την πληρώσει το πρόγραμμα ή τα αυγά; Η τηλεόραση πρέπει να μπορεί να καταγράψει αυτό που παίζεται, ώστε να μπορούμε να το δούμε με το πάσο μας μετά. Ναι, μαζί με τα αυγά μας. Τελείως τυχαία, η EON μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε μέχρι και μια βδομάδα πίσω στο χρόνο, να το ξεκινήσουμε από την αρχή ή να το γυρίσουμε προς τα πίσω like a boss. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ.

Να έχει μπόλικο πράγμα

Οκ, μας συγχωρείτε, αλλά δεν χρειάζεται λογοτεχνική διατύπωση για να το πούμε αυτό. Όχι ότι δε θα είχε ενδιαφέρον να υπάρχει να υπάρχει μια χρονομηχανή ώστε να επιστρέφουμε στην TV που σε μια δεδομένη ώρα έβλεπες σε 4 κανάλια, 2 ταινίες και 8 διαφημίσεις. Άμα θέλαμε να γυρίσουμε στα νιάτα μας, θα θέλαμε να δούμε άλλα πράγματα. Όχι, κυρίες και κύριοι, θέλουμε μια τηλεόραση με ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ πρεμιέρες, τα πάντα όλα. Να είναι τόσα που να μην τα προλαβαίνουμε, έχετε κάνα πρόβλημα;

Να κάνει το σπίτι γήπεδο

Η παρακολούθηση των σπορ είναι μια υπέροχη εμπειρία αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να σύρουμε τα κουρασμένα σώματά μας μέχρι το γήπεδο. Επίσης, ακόμη κι αν θέλαμε, είναι κάπως δύσκολο να πάμε γήπεδο για να δούμε τα καλύτερα ματς. Είναι ακριβό σπορ αυτό (no pun intended). Εδώ ακριβώς έρχεται να μας σώσει η τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα, η EON.

Από τα δύο βασικά σπορ (δυστυχώς, το μπάντμιντον  δεν είναι σε αυτά, αν είστε φαν), σας δελεάζει με ματς όπως τα εξής:

Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου / Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης / ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης / Λίβερπουλ-Λέστερ (για το Αγγλικό Λίγκ Καπ) / Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό / Φέγενορντ-Άγιαξ.
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα / Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός / Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας / Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Είστε λάτρης του τένις και ετοιμάζεστε να διαμαρτυρηθείτε; Το ATP Cup είναι εδώ για σας, χωρίς να χρειάζεται να πάτε πιο μακριά από τον καναπέ σας!

Να είναι απλή σαν τα πιο απλά πράγματα στη ζωή

Μας συγχωρείτε που το λέμε αλλά δεν έχουμε καμία όρεξη για μάθηση ή εκπαίδευση όταν είναι η ώρα της TV. Θέλουμε να αράξουμε/χαζέψουμε/χαλαρώσουμε/αυτοψυχαναλυθούμε, οπότε πρέπει τα πράγματα να είναι όσο πιο εύκολα και κατανοητά γίνεται. Άμα θέλαμε να διαβάζουμε 300 σελίδες manual ή/και να λύνουμε διαφορετικές εξισώσεις για να αλλάξουμε κανάλι, θα το είχαμε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Να μην είναι χάλια

Η πιο απλή και πιο δύσκολη απαίτηση, αγαπητές φίλες και φίλοι. Θέλουμε να έχει ΩΡΑΙΟ, ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΟ περιεχόμενο. Θα αναπτύξουμε μια θεωρία μας εδώ: Η ποσότητα, όπως όλοι ξέρουμε, δεν είναι από μόνη της ποιότητα. Όμως στην μεγάλη ποσότητα, οι πιθανότητες λένε ότι θα βρεις σίγουρα περισσότερα πράγματα του γούστου σου από ό,τι στη μικρή ποσότητα. Δώστε μας τον τίτλο του διδάκτορα των μαθηματικών για τη μεγάλη αλήθεια που κεράσαμε. Σοβαρά.

Στα σοβαρά, η εγγύηση που ψάχνετε λέγεται ΕΟΝ. Με περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών, και πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ό,τι σας αρέσει και κάτι παραπάνω. Θέλετε πρεμιέρες ταινιών (Minamata / Let him go / Witches); Θέλετε σειρές; Υπάρχουν (La fortuna / Ridley Road / Alex Rider S2 / Gomorrah S5 / Supernormal). Θέλετε παιδικά για τους μικρούς μας φίλους; Υπάρχουν (Ghost force / TOTS).

Μήπως θέλετε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα; Το Pop up κανάλι Nova Christmas θα είναι εκεί για σας από τις 13/12 ως τις 12/1 με 2 ταινίες καθημερινά από τις 20.00.

Κάντε τα κουμάντα σας!

 

 

 

Best of internet