Quantcast
ADVERTORIALS

5 top τρόποι για να βγάλεις ένα σάπιο χειμωνιάτικο βράδυ

Είναι ένα βαρετό κρύο βράδυ του χειμώνα και αισθάνεσαι την ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια με φωτοβολίδα; Είμαστε εδώ για σένα


Διονύσης Παππάς · 7 Δεκεμβρίου 2021

Ο χειμώνας έφτασε αγαπητές φίλες και φίλοι. Μπορεί μέχρι να φτάσει να πιστέψαμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στον Περσικό Κόλπο και αποτελεί το 8ο Αραβικό Εμιράτο, όμως τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές, μπορούμε με ασφάλεια να πιστέψουμε ότι οι εποχές στη χώρα μας παραμένουν 4. Κι επειδή ένας ζεστός χειμώνας παραμένει χειμώνας, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα κατάλληλα tips διαχείρισης σαπίλας.

Όπως αμέτρητες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει, τους χειμώνες η σαπίλα peak-άρει κάπου ανάμεσα στο φινάλε του απογεύματος και την αρχή της βραδιάς. Υπό ΚΣ, αυτή είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως η ειδική ομάδα του Luben έχει το τέλειο manual για την αντιμετώπιση. Συγκεκριμένα, σας έχουμε 5 διαφορετικές μεθόδους για να διαλέξετε την αγαπημένη σας. Στη ζωή πρέπει πάντα να έχουμε επιλογές.

Βραδιά comfort food

Εδώ κι αν υπάρχουν επιλογές. Από το να χωθείτε ολόκληροι σε ένα μπέργκερ μέχρι τις πιο εξωτικές χορτοφαγικές λύσεις, η ελεύθερη πτώση (με skydiving, αν θέλετε να το κάνετε εικόνα) είναι από τα πιο ανακουφιστικά πράγματα εκεί έξω. Δε χρειάζεται καν κάτι ιδιαίτερο. Θέλετε να φάτε ένα κιλό ρυζογκοφρέτες με γεύση χαρτόκουτου; Αν αυτό είναι η φάση σας, αυτό θα κάνετε. Δίαιτα; Χεστήκαμε. Καμπύλη εκμάθησης μαγειρικής; Χεστήκαμε. Κόστος της διατροφής άμα παίζει ντελίβερι; Οκ, λίγο πιο επίπονο αλλά πάλι χεστήκαμε. Μην τρώγεστε. Φάτε.

Κάντε summon την παρέα για αφιέρωμα κουβέρτας

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σαλόνι, μερικές κουβέρτες και να καλέσετε τους φίλους σας. Μετά κάθεστε ο καθένας σε μία καρέκλα και αποφεύγετε να κάνετε οτιδήποτε απαιτεί περισσότερο από ένα χέρι που να τεντώνεται ως το τραπέζι. Εκτός από την υπέροχη παρέα τους, βοηθούν και στη θέρμανση του σπιτιού. Προσοχή στον χρόνο, πρέπει να μην είναι ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά γιατί χρειάζεστε ένα κρίσιμο comfort διάστημα μετά τη δουλειά και πριν τον ύπνο.

Προτεινόμενη μέθοδος εκδίωξης επισκεπτών: Σηκωθείτε και αρχίστε να μαζεύετε σκουπίδια, λέγοντας δυνατά «ευτυχώς που θα τα πετάξετε ως τον κάδο γιατί βαριόμουν άπειρα». Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να πάτε για ύπνο. Άλλες και άλλοι το έχουν κάνει κατά τη διάρκεια του πάρτι τους.

Gaming μέχρι ύπνου

Το κομβικό εδώ είναι η μηδενική ενοχή (πως λέμε μηδενική ανοχή; καμία σχέση). Ετοιμάστε από το πρωί ένα γραφείο (ή τραπεζάκι, αν παίζετε από τον καναπέ σας) γεμάτο με όλα τα απαραίτητα, ώστε να σηκώνεστε για άκρως επείγουσα φυσική ανάγκη, και λιώστε στο αγαπημένο σας game μέχρι να αρχίσουν τα μάτια σας να κλείνουν από μόνα τους. Μην σκεφτείτε τίποτα ενοχικό. Τρέξτε από τη δουλειά ή το μάθημα στο σπίτι σα να συμβαίνει η Δευτέρα Παρουσία στο μπάνιο σας.

 

Εντοιχιστείτε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση

Ναι ναι, σκεφτείτε με όρους 2001: Το Ίντερνετ δεν υπάρχει και βλέπουμε τηλεόραση. Όμως δεν είναι όντως 2001 και η τηλεόραση μπορεί να γίνει μια υπέροχη μαραθώνια εμπειρία με τη βοήθεια της νέας πλατφόρμας ΕΟΝ της Nova. Με περισσότερες από 2300 ταινίες και επεισόδια σειρών διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να δείτε περίπου ό,τι μπορείτε να φανταστείτε (και μερικά πράγματα που δεν έχετε φανταστεί), χωρίς να ξεκολλήσετε στιγμή από το έπιπλο που παρέχει στοργή. Αν τώρα χρειαστεί να το κάνετε οπωσδήποτε, η EON παρέχει δυνατότητα θέασης σε οποιαδήποτε συσκευή γουστάρετε (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop), οπότε μπορείτε να μη διακόψετε καν όταν θα πάτε στο μπάνιο ή στην κουζίνα.

Διασκεδαστική βραδιά; Confirmed:

Νυχτερινό μάθημα υπέροχα άσχετων αντικειμένων

Μην το μπερδέψετε με κάνα νυχτερινό σχολείο. Το νόημα εδώ είναι να πιάσετε ένα πράγμα για το οποίο δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα, όπως τις ελληνικές ράτσες τσοπανόσκυλων, την κατασκευή μπονσάι ή το κίνημα του ιμπρεσιονισμού, και να μάθετε ό,τι προλαβαίνετε σε ένα βράδυ γι’ αυτό μέσω YouTube videos (που ως γνωστόν είναι η απόλυτη πηγή γνώσης στις μέρες μας).

Το ιδανικό, κατά τη γνώμη μας, είναι κάθε βράδυ να ασχολείστε με κάτι διαφορετικό, ώστε να αποκτήσετε μέχρι το τέλος του έτους (μετρώντας από τώρα) λίγες γνώσεις σε τουλάχιστον 180 διαφορετικά αντικείμενα. Αυτοβελτίωση, σκότωμα χρόνου και βάσεις για blend-in σε κάθε συζήτηση, 3 σε 1.

Best of internet