Quantcast
ADVERTORIALS

Ψάχνετε πρόγραμμα για να γεμίσετε όλα τα βράδια στο σπίτι από τώρα ως τον Αύγουστο; Κάμερα σε μας

Η νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova έρχεται να γεμίσει τα βράδια σας με το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο


LUBEN CREW · 2 Νοεμβρίου 2021

Έχει φτάσει Νοέμβριος. Η θερμοκρασία κατεβαίνει (οκ, όχι και πολύ),  οι μέρες μικραίνουν, τα φύλλα πέφτουν από τα δέντρα, τα φούτερ γίνονται κανόνας, τα κάστανα ψήνονται στα κάρβουνα – οκ, το παρακάναμε, καταλάβατε τι θέλουμε να πούμε. Ξεκινάει η εποχή που όλες και όλοι θέλουμε να μπούμε κάτω από μια κουβέρτα και να βγούμε τον Μάιο.

Το μόνο που χρειαζόμαστε για μια επιτυχημένη κουβερτοσεζόν είναι πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα, τηλεοπτικό πρόγραμμα. Κανένα πρόβλημα, έχουμε κι από αυτό. Για την ακρίβεια, έχει η νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova. Να ξεκαθαρίσουμε ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με καμιά εκδοχή της τηλεόρασης με τελεμάρκετινγκ και σειρές σε τρισχιλιοστή επανάληψη, αλλά με μια πλατφόρμα που μας φέρνει 2300 τίτλους on demand, πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο.

Οκ, τώρα έχουμε αρκετό υλικό για να δεθούμε με αλυσίδες με τον καναπέ μας αν αυτό θέλουμε και να μπούμε σε χειμερία νάρκη. Ή και όχι, γιατί η EON μας προσφέρει τις δυνατότητες εκείνες που θα μας απαλλάξουν από την υποχρέωση να καρφωθούμε όντως στον καναπέ: Η ΕΟΝ μας επιτρέπει να γυρίσουμε 7 μέρες πίσω στον χρόνο στο πρόγραμμα της επιλογής μας με τη λειτουργία Catch up και να το ξεκινήσουμε από την αρχή, από κάποιο προηγούμενο σημείο ή να το σταματήσουμε και να συνεχίσουμε μετά. Βασικά, μπορούμε να διακόψουμε μέχρι και το live περιεχόμενο. Like a boss.

Από την άλλη, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ο καναπές, η τηλεόραση ή το σπίτι δεν είναι διαθέσιμα (ή είναι ανεπιθύμητα) οι 2300 τίτλοι σε ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή σε όποια συσκευή επιθυμεί η καρδιά μας. Tablet; Smartphone; PC; Laptop; Θέλουμε να πάρουμε το tablet και να δούμε ταινία στην Πάρνηθα; Η απάντηση σε όλα είναι:

«Κανένα Πρόβλημα»

Υπάρχει λύση ακόμη κι αν μοιράζεσαι την τηλεόραση με άλλους – δηλαδή, κυρίως με την οικογένειά σου. Η ΕΟΝ σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το δικό σου προφίλ (μέχρι 5), ώστε γούστα σου (και οι προτάσεις που σχετίζονται με αυτά) να μην μπλέκονται με των άλλων και δημιουργείται σύγχυση λόγω τηλεοπτικής ασυμφωνίας χαρακτήρων. Για τους λάτρεις της σπορ στατιστικής, η ΕΟΝ διαθέτει μία ακόμα λειτουργία: παρέχει live στατιστικά την ώρα που παίζονται τα ματς. Τέλος, υπάρχει ειδική πρόβλεψη για παιδικά προφίλ που θα προστατεύονται με τη λειτουργία γονικού ελέγχου και ΔΕΝ θα οδηγούν σε παρεξηγήσιμο περιεχόμενο. Έτσι, για να να περνάμε όλοι καλά.

Μήπως πλέον θέλετε να μείνετε ΕΟΝια στον καναπέ σας; Τσεκάρετε τις τρέχουσες προσφορές και βρείτε αυτή που καλύπτει καλύτερα τα θέλω σας.

 

Πρόγραμμα έχετε, καναπέ και κουβέρτα τσεκάρετε αν έχετε!

 

Best of internet