Quantcast
ADVERTORIALS

Ποια είναι η απόλυτη καλοκαιρινή μπάντα; Κάμερα σε σένα

Το Ούζο Πλωμαρίου σε καλεί να ψηφίσεις την πρώτη μουσική καλοκαιρινή μπάντα δρόμου που θα απογειώσει τα καλοκαιρινά Ραντεβού στον Ήλιο


LUBEN CREW · 22 Ιουλίου 2021

Το φετινό καλοκαίρι έφτασε και έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να δημιουργήσουμε νέες χαρούμενες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη μας. Το ελληνικό καλοκαίρι – πέρα από τις εκδρομές και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά των νησιών μας – περιλαμβάνει πολλές βόλτες στην Αθήνα, μουσική, φαγητό και φυσικά τσουγκρίσματα με Ούζο Πλωμαρίου. Πώς, όμως, μπορείς να τα συνδυάσεις όλα και να βιώσεις το απόλυτο Ραντεβού στον ήλιο μένοντας Αθήνα;

Το Ούζο Πλωμαρίου φέτος το καλοκαίρι δημιουργεί την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού η οποία δεν θα μπορούσε να ονομάζεται διαφορετικά από «Ραντεβού στον ήλιο». Πού όμως θα μπορούσε να βρεθεί μια τέτοια μπάντα; Φυσικά, κάτω από τον ξανθό καλοκαιρινό ήλιο της χώρας μας. Μια μπάντα δηλαδή του δρόμου, που με τις μουσικές της ψυχαγωγεί και δίνει χρώμα στις βόλτες των κατοίκων της Αθήνας.

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός να αποφασίσει για το ποια θα είναι η μπάντα του δρόμου που θα γίνει η απόλυτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού; Φυσικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που με τη βοήθεια του Ούζου Πλωμαρίου γύρισε τους δρόμους και τα σοκάκια της Αθήνας και ανακάλυψε τρεις αυθεντικές μπάντες, που μοιράζονται τις μουσικές τους κάτω από τον Ήλιο. Η κάθε μια έχει τον δικό της χαρακτήρα και μπορείς να τις ανακαλύψεις στο rantevoustonilio.gr. Αφού μάθεις τα πάντα για τις μουσικές μπάντες και τις ακούσεις να ερμηνεύουν το «Ακρογιαλιές Δειλινά», η κάθε μια με τον δικό της μουσικό τρόπο, ψήφισε αυτή που σε κέρδισε.

Εσύ αποφασίζεις ποια θα αναδειχθεί σε μπάντα «Ραντεβού στον Ήλιο» και θα συνοδεύει με τις μουσικές της τους θαμώνες διαφόρων Ουζερί της Αθήνας τον Σεπτέμβριο. Διάλεξε ανάμεσα στους ξεσηκωτικούς «Άνευ Όρων», τους κεφάτους «Ταμτιρίμ» και τις αέρινες «Τριανέμι». Ψηφίζοντας μπαίνεις απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 5 τραπέζια σε Ουζερί της Αθήνας όπου παρέα με 5 φίλους σου θα ζήσετε το απόλυτο φετινό Ραντεβού στον Ήλιο, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου μουσική μπάντα και τσουγκρίζοντας με Ούζο Πλωμαρίου.

Την πρώτη μουσική μπάντα του καλοκαιριού «Ραντεβού στον Ήλιο» την επιλέγεις εσύ. Μπες στο rantevoustonilio.gr , γνώρισε τις μουσικές μπάντες, ψήφισε έως τις 26 Ιουλίου και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις το απόλυτο Ραντεβού στον ήλιο. Καλή επιτυχία!

Best of internet