Quantcast
ADVERTORIALS

ΖΩΗ ΤΟΥ Κ*ΛΟΥ: Η αποκλειστική συνέντευξη του κ*λόχαρτου που κάνει την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου

Ένα χαρτί υγείας αποφάσισε να μας μιλήσει για τη δύσκολη ζωή που βιώνει


Διονύσης Παππάς · 23 Απριλίου 2021

Ότι η ζωή είναι πόνος, το ξέραμε έτσι κι αλλιώς, δεν χρειαζόταν να μας το πει κάποιος. Τουλάχιστον δε χρειαζόταν να μας το πει από τη δικιά μας μεριά, διότι κάποιες άλλες οπτικές γωνίες, οι οποίες δεν μας αποκαλύπτονται σχεδόν ποτέ. Όπως, για παράδειγμα, η οπτική γωνία του χαρτιού τουαλέτας.

Γιατί αν μη τι άλλο, είναι δύσκολο να είσαι χαρτί τουαλέτας. Όλοι πιστεύουν ότι η ζωή σου είναι εύκολη, όμως όχι μόνο δεν είναι, αλλά ταυτόχρονα επιτελείς έναν από τους σημαντικότερους ρόλους εκεί έξω. Κάποιος πρέπει να τα πει όλα αυτά. Ευτυχώς, ένα χαρτί υγείας αποφάσισε να μιλήσει. Για την ακρίβεια, δεν αποφάσισε απλά να μιλήσει, αλλά να εξομολογηθεί on camera δίνοντας συνέντευξη. Αυτό είναι το Endless Earth, και έχει πολλά να μας πει:

Όπως είπαμε και παραπάνω,  είναι ζόρι να είσαι χαρτί τουαλέτας. Φέρνεις εις πέρας κυριολεκτικά τις πιο βρώμικες δουλειές. Μόνο το χαρτί κουζίνας θα μπορούσε να σε ανταγωνιστεί κάπως, όμως δεν έχει το ρεπερτόριό σου, που ξεκινά από την τουαλέτα:

Και φτάνει ως τις δυσκολίες της εφηβείας:

Και τον αθλητισμό:

Το έργο σου είναι μεγάλο. Όπως είναι λογικό, κάποια στιγμή σου σκάνε τα υπαρξιακά σου:

Ψάχνεις να βρεις κάποιον να σε ακούσει, να σε νιώσει:

Με πολλή σκέψη και δουλειά με τον εαυτό σου, καταφέρνεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος καλύτερο χαρτί υγείας. Αποδέχεσαι αυτό που είσαι και εργάζεσαι για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και τον κόσμο εκεί έξω, με μία νέα ανακυκλώσιμη συσκευασία:

Που λέγονται όλα αυτά; Μα και φυσικά στην ταινία για τη συνέντευξη του Endless Earth με τίτλο «Ο ρόλος της ζωής μου». Δείτε τη:

Γιατί ακόμη κι αν η ιστορία μας ξεκίνησε δακρύβρεχτη, δε χρειάζεται να παραμείνει για πάντα έτσι. Είναι αυτή η μαγική στιγμή που μαθαίνεις ότι το κ*λόχαρτο, στην πραγματικότητα σημαίνει:

 

Best of internet