Quantcast
ADVERTORIALS

Το Burger Fest: Home Edition φέρνει ένα food festival στο σαλόνι του σπιτιού μας

Η διοργάνωση που τόσο αγαπήσαμε είναι παρούσα και φέτος, παρά τις αντίξοες συνθήκες


LUBEN CREW · 27 Ιανουαρίου 2021

Είμαστε ακόμη στην αρχή του 2021 και τα πράγματα είναι κρύα και κλειστά, όμως δεν όλα μαύρα, γιατί έχουμε μαζί μας κάτι που μας χάρισε το 2020, κάτι μοναδικό. Γιατί ο κορωνοϊός που μας κέρασε τόσες απαγορεύσεις και περιορισμούς δε θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει ότι θα βρεθεί τρόπος να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας όλα τα λαχταριστά πραγματάκια που υπό κανονικές συνθήκες τρώγαμε στη διοργάνωση της καρδιάς μας.

Φροντίζει γι’ αυτό το Burger Fest: Home Edition, καθώς το αγαπημένο μας φεστιβάλ έχει αναλάβει με επιτυχία να μετατρέψει το σπίτι μας σε παράδεισο των γεύσεων. Για την ακρίβεια, το Burger Fest: Home Edition έχει μία σειρά από πειστικά επιχειρήματα. Πρώτον, τις απίστευτες καινούργιες νοστιμιές στις οποίες μας εισάγουν οι σεφ και τα burger houses που επιμελούνται την κάθε βδομάδα.

Δεύτερον, ότι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νοστιμιές καταστημάτων που δεν είχαν ξαναέρθει ποτέ στο κέντρο. Τρίτον, ότι κάθε παραγγελία συνοδεύεται από μία δωρεάν σακούλα με ζελεδάκια. Έξω είναι Blade Runner, Fallout ή ό,τι άλλο θέλετε, αλλά μέσα στο σπίτι, το vibe των καλύτερων burgers και όχι μόνο συνεχίζεται ακάθεκτο για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

5η εβδομάδα: SOHO με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου

6η εβδομάδα: Pop – Up με την υπογραφή του Gold Pig

7η εβδομάδα: Μανώλης Σαρρής Comfortιά (σε άψογο timing για την επιστροφή του Champions league)

Τσεκάρετε το Burger Fest: Home Edition, καλμάρετε την πείνα σας, δοκιμάζετε κάθε είδους νέα νοστιμιά, δίνετε γεύση στην ίσως πιο βαρετή καθημερινότητα που έχουμε ζήσει! Στο κάτω κάτω, αν δε χάνουμε ποτέ κάτι, είναι η πείνα.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι άχαστο!

Best of internet